Κηφισιά: «Ξέσπασα τη λάθος στιγμή στον λάθος άνθρωπο» λέει τώρα ο δράστης που μαχαίρωσε υπάλληλο

November 7, 2023


«Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση» ήταν τα λόγια του 30χρονου δράστης της επίθεσης με μπαλτά σε μαγαζί στο κέντρο της Κηφισιάς την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας 21χρονος.Ο νεαρός δράστης δηλώνει μετανιωμένος αφού, όπως λέει, έχει συνειδητοποιήσει ότι λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν αθώο, έναν νεαρό ηλικίας μόλις 21 ετών …

...που έβλεπε για πρώτη φορά και έτυχε να κάθεται στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή.«Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος που χτύπησα, δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό,τι μου είχε συμβεί για όλη αυτήν την ιστορία, δεν μου έφταιγε πουθενά, απλά...

«Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση» ήταν τα λόγια του 30χρονου δράστης της επίθεσης με μπαλτά σε μαγαζί στο κέντρο της Κηφισιάς την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, κατά την οποία τραυματίστηκε ένας 21χρονος.

Ο νεαρός δράστης δηλώνει μετανιωμένος αφού, όπως λέει, έχει συνειδητοποιήσει ότι λίγο έλειψε να σκοτώσει έναν αθώο, έναν νεαρό ηλικίας μόλις 21 ετών που έβλεπε για πρώτη φορά και έτυχε να κάθεται στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή.

«Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος που χτύπησα, δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που εγώ θεωρούσα υπεύθυνους για ό,τι μου είχε συμβεί για όλη αυτήν την ιστορία, δεν μου έφταιγε πουθενά, απλά ήταν ένα ξέσπασμα τη λάθος στιγμή, στον λάθος άνθρωπο, το οποίο οδήγησε σε αυτό που οδήγησε τελικά. Δεν ήθελα ποτέ να χτυπήσω έναν αθώο άνθρωπο, θα μπορούσα κι εγώ να είμαι σε αυτήν τη θέση, θα μπορούσα να είμαι κι εγώ αυτός ο αθώος άνθρωπος που του επιτέθηκαν», λέει ο δράστης στο Mega.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.