Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπεγκατώρου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

November 7, 2023


Ατύχημα στην κουζίνα του σπιτιού της φαίνεται πως είχε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το χέρι της έχοντας δεμένο τον αντίχειρα.Η Μαρία Μπεκατώρου τραυματίστηκε, όταν θέλησε να δοκιμάσει το νέο της εργαλείο κοπής λαχανικών, όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της.Ατύχημα στην κουζίνα του σπιτιού της φαίνεται πως είχε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσ…

...ιάστρια του Mega ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το χέρι της έχοντας δεμένο τον αντίχειρα.«Εγκαινίασα το καινούργιο μου μαντολίνο λαχανικών» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ με επόμενη ανάρτηση ευχαρίστησε το ιατρικό κέντρο το οποίο επισκέφτηκε αμέσως μετά τον...

Ατύχημα στην κουζίνα του σπιτιού της φαίνεται πως είχε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το χέρι της έχοντας δεμένο τον αντίχειρα.

Η Μαρία Μπεκατώρου τραυματίστηκε, όταν θέλησε να δοκιμάσει το νέο της εργαλείο κοπής λαχανικών, όπως αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ατύχημα στην κουζίνα του σπιτιού της φαίνεται πως είχε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε στο instagram φωτογραφία με το χέρι της έχοντας δεμένο τον αντίχειρα.

«Εγκαινίασα το καινούργιο μου μαντολίνο λαχανικών» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ με επόμενη ανάρτηση ευχαρίστησε το ιατρικό κέντρο το οποίο επισκέφτηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό για τις πρώτες βοήθειες.

 Δύσκολες ώρες για την Μαρία Μπεγκατώρου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

«Βρε αχάριστο πλάσμα, εγώ δεν άφησα την Φαίη, για να…» – Ο αμήχανος διάλογος Δανάης Μπάρκα και Άρη Καβατζίκη (video)

Λαβή για περαιτέρω σχόλια στο πάνελ της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έδωσε η προβολή των δηλώσεων του Χρήστου Λούλη, που υποστηρίζει τους ηθοποιούς σε ρόλο παρουσιαστών.

Μεταξύ των όσω είπε ο ηθοποιός, ανέφερε: «Γιατί ο δημοσιογράφος να έχει παραπάνω δικαίωμα από έναν ηθοποιό; Γιατί οι ηθοποιοί είναι δημοσιογράφοι; Υπάρχουν και μερικές εκπομπές που είναι πιο πολύ κουβέντα. Δεν υποτιμώ τη δουλειά σας, δεν υποτιμώ αυτή τη δουλειά που κάνετε και δε θεωρώ ότι είναι εύκολη, αλλά υπάρχουν κάποιες εκπομπές που είναι λίγο αλλιώς. Ας πούμε, ο Τάσος Ιορδανίδης που κάνει τους “Μπαμπά-δες”, που και ο ίδιος είναι μπαμπάς και έχει μια ομάδα από πίσω, μια ομάδα που τον βοηθάει, άμα το κάνει καλά, γιατί να μην το κάνει;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.