Τον χάνει και αυτόν ο Κασσελάκης: Ο Τσακαλώτος άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Πλέον η πολιτική συζήτηση δεν έχει θέση σε αυτό το κόμμα»

November 7, 2023


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο Ευκλέιδης Τσακαλώτος εξαπολύοντας παράλληλα βολές κατά της κατάστασης στο εσωτερικό του κόμματος κατά τη συζήτηση της εφημερίδας «Εποχή» για την ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά το βράδυ της Δευτέρας.Ο Ευκλέιδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε ότι μια σημαντική ερώτηση για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι το από πότε ξεκίνησαν τα …

...προβλήματα του κόμματος. «Υπήρξε σταδιακή μετάλλαξη» υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, λέγοντας ότι αυτό ξεκίνησε πολύ πριν από την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.«Αυτό το τοξικό κλίμα δεν το έχω ξανασυναντήσει όσο είμαι στην Αριστερά», σημείωσε αρχικώς από το βήμα...

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ο Ευκλέιδης Τσακαλώτος εξαπολύοντας παράλληλα βολές κατά της κατάστασης στο εσωτερικό του κόμματος κατά τη συζήτηση της εφημερίδας «Εποχή» για την ανανεωτική και ριζοσπαστική Αριστερά το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Ευκλέιδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε ότι μια σημαντική ερώτηση για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι το από πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα του κόμματος. «Υπήρξε σταδιακή μετάλλαξη» υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, λέγοντας ότι αυτό ξεκίνησε πολύ πριν από την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αυτό το τοξικό κλίμα δεν το έχω ξανασυναντήσει όσο είμαι στην Αριστερά», σημείωσε αρχικώς από το βήμα της εκδήλωσης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, θέτοντας το ερώτημα «αν με αυτό το τοξικό κλίμα μπορούμε να είμαστε σε αυτό το κόμμα».

Δείτε επίσης: Δημοσκόπηση Alco: Κυριαρχία Μητσοτάκη και ΝΔ με διαφορά 20,6% – Πέφτει κι άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ, ανεβαίνουν εκ νέου ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ

«Από το 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας»

Πρόσθεσε ότι ο αρχηγισμός και ο κυβερνητισμός αποτέλεσαν τα δύο προβληματικά φαινόμενα που επικράτησαν εντός το κόμματος. «Ο κυβερνητισμός για να το πω λαϊκά είναι να λες ότι νομίζεις πως θέλει ο κόσμος να ακούσει γιατί πιστεύεις ότι έτσι θα φτάσεις πιο γρήγορα στην εξουσία», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και πρόσθεσε ότι ο κυβερνητισμός είναι «κοντινό αδελφάκι του κυβερνητισμού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.