Βραδινή έξοδος με τη μοναχοκόρη τους – Το πρώτο βίντεο της Iωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά στο instagram

November 3, 2023


Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το βράδυ της Πέμπτη (2/11) ένα instagram story με το περιεχόμενο αυτού να μην είναι τόσο σύνηθες για το κοινό, που την παρακολουθεί, καθώς αυτό περιείχε τον Κωνσταντίνο Δανιά.Είναι γνωστό, πως η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς από αναρτήσεις, που κάνει στα social media δείχνει κυρίως την κόρη της και τον εαυτό της (δείτ…

...ε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της).Αυτή τη φορά ωστόσο, η Μαλέσκου αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι δημοσίευσε βίντεο από τη χθεσινοβραδινή (2/11) βόλτα της με το μωρό, στο οποίο φαίνεται και ο Δανιάς, ο οποίος με τη σειρά του το έκανε repost γράφοντας: «Πίσω μου σε έχω».Το...

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε το βράδυ της Πέμπτη (2/11) ένα instagram story με το περιεχόμενο αυτού να μην είναι τόσο σύνηθες για το κοινό, που την παρακολουθεί, καθώς αυτό περιείχε τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Είναι γνωστό, πως η παρουσιάστρια θέλει να κρατάει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς από αναρτήσεις, που κάνει στα social media δείχνει κυρίως την κόρη της και τον εαυτό της (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα της).

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Μαλέσκου αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και έτσι δημοσίευσε βίντεο από τη χθεσινοβραδινή (2/11) βόλτα της με το μωρό, στο οποίο φαίνεται και ο Δανιάς, ο οποίος με τη σειρά του το έκανε repost γράφοντας: «Πίσω μου σε έχω».

Το βίντεο της Ιωάννας Μαλέσκου με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά

«Εδώ ναι, γενικώς όμως πάντα πλάι σου. Διακριτικά», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η αποκάλυψη της Μαλέσκου για τον θρησκευτικό γάμο με τον Δανιά

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά και το νεογέννητο μωράκι τους περνάνε όμορφο χρόνο μαζί. Φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι μαζί με το παιδάκι τους και ήδη η παρουσιάστρια έχει κάνει ανάρτηση φωτογραφίες τους από τη θάλασσα.

«Η µικρούλα µας είναι µόλις 2 µηνών και 6 ηµερών. Μια σταλιά ανθρωπάκι. Το διάστηµα αυτό δεν εργαζόµουν και όλη µου η έγνοια και η προσοχή επέλεξα να δοθεί στο παιδί µου. Ηταν σηµαντικό τόσο για εκείνη όσο και για εµένα», ανέφερε αρχικά στην Secret για την κορούλα της.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον θρησκευτικό της γάμο, λέγοντας: «Ο θρησκευτικός γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας, ωστόσο θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγµή. Ξέρω ότι θα δώσει χαρά και στους δικούς µου, που δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό γάµο, µιας και επιλέξαµε να είναι µόνο για εµάς τους δύο (λόγω εγκυµοσύνης). Γενικώς, ως ζευγάρι κινούµαστε σε ρυθµούς που εξυπηρετούν εµάς και την ισορροπία της οικογένειάς µας, χωρίς “πρέπει”. Eτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε και το παιδάκι µας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.