Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα – Τραγικές φιγούρες Ρουγγέρη και Κουλουμπή

November 3, 2023


Βαρύ είναι το κλίμα στην πολιτική κηδεία του Αλέξανδρο Κομπόγιωργα που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης. Το παρόν φυσικά έχει δώσει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και η Κάρμεν Ρουγγέρη. Επίσης και η πρώην συμπρωταγωνίστρια του στην σειρά, Εραστής δυτικών προαστίων, Χριστίνα Κουλουμπή.Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που …

...έδινε επί έξι μήνες με τον καρκίνο. Δυστυχώς δεν βγήκε νικητής και σήμερα Παρασκευή 3/11 φίλοι και συγγενείς τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία.Φωτογραφίες από την κηδεία του Αλέξανδρου ΚομπόγιωργαΟ Αλέξης Γεωργούλης με τον οποίο επίσης είχε συνεργαστεί στην σειρά του...

Βαρύ είναι το κλίμα στην πολιτική κηδεία του Αλέξανδρο Κομπόγιωργα που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης. Το παρόν φυσικά έχει δώσει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και η Κάρμεν Ρουγγέρη. Επίσης και η πρώην συμπρωταγωνίστρια του στην σειρά, Εραστής δυτικών προαστίων, Χριστίνα Κουλουμπή.

Όπως έγινε γνωστό, ο ηθοποιός έφυγε από την ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε επί έξι μήνες με τον καρκίνο. Δυστυχώς δεν βγήκε νικητής και σήμερα Παρασκευή 3/11 φίλοι και συγγενείς τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ο Αλέξης Γεωργούλης με τον οποίο επίσης είχε συνεργαστεί στην σειρά του MEGA, τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

κηδεία Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

κηδεία Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

κηδεία Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

κηδεία Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Τι είναι η πολιτική κηδεία

Ως πολιτική κηδεία ορίζεται η τελετή που προηγείται της ταφής ή της αποτέφρωσης της σορού.

  • Τελείται συνήθως σε μια αίθουσα τελετών ή στην ύπαιθρο και δεν περιλαμβάνει ιεροπραξίες από εκπροσώπους κάποιας θρησκείας.
  • Οι παρευρισκόμενοι αποχαιρετούν τον νεκρό με επικήδειους λόγους και συλλυπούνται τα μέλη της οικογένειας.
  • ‘Έπειτα ακολουθεί η ταφή στο Κοιμητήριο και η δεξίωση.
  • Σαν διαδικασία δεν διαφέρει από την θρησκευτική κηδεία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.