«Ειπώθηκαν ψεύδη για τον ξυλοδαρμό μου» – Η ψυχολογική κατάσταση της Δεληθανάση μετά το νέο δικαστήριο με τον Κώστα Δόξα

November 3, 2023


Την Πέμπτη (2/11) συνεχίστηκε η δίκη, που έχει ανοίξει ανάμεσα στη Μαρία Δεληθανάση και στον Κώστα Δόξα, καθώς πριν από λίγα χρόνια η γυναίκα είχε κατηγορήσει δημόσια τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό και σωματική κακοποιήση.Στη συνέχεια, ο Δόξας απάντησε στην πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού με νέο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση με την απόφαση να βγαίνει την Πέμπτη (2/11) (δείτε τους εδώ…

... σαν ξένους έξω από το δικαστήριο).Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η Μαρία Δεληθανάση παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού την Παρασκευή (3/11) με την ίδια να εμμένει στα όσα έχει καταθέσει εξ αρχής.Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας...

Την Πέμπτη (2/11) συνεχίστηκε η δίκη, που έχει ανοίξει ανάμεσα στη Μαρία Δεληθανάση και στον Κώστα Δόξα, καθώς πριν από λίγα χρόνια η γυναίκα είχε κατηγορήσει δημόσια τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό και σωματική κακοποιήση.

Στη συνέχεια, ο Δόξας απάντησε στην πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού με νέο δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμηση με την απόφαση να βγαίνει την Πέμπτη (2/11) (δείτε τους εδώ σαν ξένους έξω από το δικαστήριο).

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα η Μαρία Δεληθανάση παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού την Παρασκευή (3/11) με την ίδια να εμμένει στα όσα έχει καταθέσει εξ αρχής.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίας Δεληθανάση μετά το δικαστήριο με τον Κώστα Δόξα

«Είμαι καλά ψυχολογικά, συνεχίζω να εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη. Ειπώθηκαν ψεύδη μέσα στην δικαστική αίθουσα για τον ξυλοδαρμό μου, αλλά επιμένω στην αλήθεια, που είπα από την πρώτη στιγμή, πως οι φωτογραφίες που δημοσίευσα είναι πραγματικές», είπε η Μαρία Δεληθανάση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.