«Δεν το λέω μόνο εγώ, το λέει η συνεργάτις της πρώην γυναίκας του, της Φαίη Σκορδά! Σήκωσε το μαχαίρι της…» – Πυρ και μανία ο Λαζόπουλος κατά του Λιάγκα

November 3, 2023


Ο Λάκης Λαζόπουλος το τελευταίο διάστημα μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, ωστόσο συνεχίζει την καριέρα του δημιουργώντας περιεχόμενο για podcast, το οποίο δημοσιεύεται στην πλατφόρμα του Youtube. Εκεί αφήνει τα σχόλιά του για διάφορα θέματα, κάνοντας αναφορές πολύ συχνά στα πρόσωπα της επικαιρότητας.Αυτή τη φορά, λοιπόν, στο νέο του βίντεο, μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και το γεγονός…

... πως καθημερινά από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε στο προσκήνιο, ασχολείται έντονα μαζί του, κάνοντας λόγο για ένα ανθρωποκυνηγητό. Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα«Ήρθε και ο Κασσελάκης, τον έχει αναλάβει, βέβαια, προσωπικά ο Λιάγκας....

Ο Λάκης Λαζόπουλος το τελευταίο διάστημα μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, ωστόσο συνεχίζει την καριέρα του δημιουργώντας περιεχόμενο για podcast, το οποίο δημοσιεύεται στην πλατφόρμα του Youtube. Εκεί αφήνει τα σχόλιά του για διάφορα θέματα, κάνοντας αναφορές πολύ συχνά στα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, στο νέο του βίντεο, μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και το γεγονός πως καθημερινά από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε στο προσκήνιο, ασχολείται έντονα μαζί του, κάνοντας λόγο για ένα ανθρωποκυνηγητό.

Τα αιχμηρά σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Ήρθε και ο Κασσελάκης, τον έχει αναλάβει, βέβαια, προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει καθημερινά μια ωριαία προβολή και τον κυνηγάει με την κάμερα. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Θέλει τώρα η μικρή οθόνη να πάρει το αίμα της πίσω.

Δεν το λέω μόνο εγώ, το λέει η συνεργάτις της πρώην γυναίκας του Λιάγκα, της Φαίη Σκορδά, η «Τασώ Καββαδία» της ελληνικής τηλεόρασης, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αν δεν το έκανε reality, λοιπόν, ο Λιάγκας δεν θα γινόταν όλο αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι “δεν θα μου εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω” και τέτοια, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει – και το γνωρίζει ο κύριος Λιάγκας – το ακαταδίωκτο των λεγομένων της.

Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ@λος περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε. Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κύριος Κασσελάκης, είναι η κυρία Κασσελάκη; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα. Ξεχωρίζω τον κύριο Μικρούτσικο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος “τα βάζει” με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ωστόσο – δείτε εδώ τα λόγια που έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα και ζήτησε να τον κόψουν από τον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.