Φάρμα highlights 1/11: Η κακοποίηση αγελάδας και η ανακοίνωση του δεύτερο μονομάχου

November 2, 2023


Γεμάτο εντάσεις ήταν ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Το βράδυ της Τετάρτης 1/11 ήταν σχεδόν όλοι στην τσίτα!Μια παρεξήγησε άνοιξε την Τρίτη (30/10) με την Πηνελόπη να κατηγορεί ανοιχτά τον Νίκο Παρλάντζα, πως δηλαδή κακοποίησε μια από τις αγελάδες του στάβλου με το twitter να εξοργίζεται (δείτε εδώ αναλυτικά).Την Τετάρτη (1/11) πριν από την μονομαχία …

...�α από τις αγελάδες του στάβλου με το twitter να εξοργίζεται (δείτε εδώ αναλυτικά).Την Τετάρτη (1/11) πριν από την μονομαχία το ζήτημα επανήλθε ως θέμα συζήτησης με τη μπλε ομάδα να βρίσκει πάτημα και να κατηγορεί ξανά τον Παρλάντζα. Αμέσως ωστόσο, οι συμπαίκτες του πήραν θέση και...

Γεμάτο εντάσεις ήταν ακόμη ένα επεισόδιο της Φάρμας που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR. Το βράδυ της Τετάρτης 1/11 ήταν σχεδόν όλοι στην τσίτα!

Αναλυτικά τα 1/11 highlights της Φάρμας

Έξαλλος ο Νίκος Παρλάντζας με τους μπλε – Το ξεκαθάρισμα για την κακοποίηση αγελάδας

Μια παρεξήγησε άνοιξε την Τρίτη (30/10) με την Πηνελόπη να κατηγορεί ανοιχτά τον Νίκο Παρλάντζα, πως δηλαδή κακοποίησε μια από τις αγελάδες του στάβλου με το twitter να εξοργίζεται (δείτε εδώ αναλυτικά).

Την Τετάρτη (1/11) πριν από την μονομαχία το ζήτημα επανήλθε ως θέμα συζήτησης με τη μπλε ομάδα να βρίσκει πάτημα και να κατηγορεί ξανά τον Παρλάντζα. Αμέσως ωστόσο, οι συμπαίκτες του πήραν θέση και τον υποστήριξαν.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο ίδιος ο Παρλάντζας, ο οποίος αφενός έχει μια εμπειρία ως αγρότης και αφετέρου θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

«Τι; Παιδιά αυτός είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Κατηγορείτε για τέσσερα πράγματα που δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά…αλλά δεν μιλάει», φώναξαν οι συμπαίκτες του Νίκου Παρλάντζα.

«Να κάνω μια παρέμβαση και να πω κάτι. Όσον αφορά την Ελένη για το γάλα, δεν είπα ποτέ, ότι δε θα δώσω γάλα, αλλά δεν μπορεί να με κοροϊδεύει εμένα ο οποιοσδήποτε κατάφατσα μετά από τόσα χρόνια ασχολούμαι με το επάγγελμα αυτό.

Όσον αφορά το σπρώξιμο, εγώ έχω δύο παιδιά…Κινδύνευσα δέκα φορές από την αγελάδα και οι κάμερες τα κατέγραψαν όλα, την απώθησα για να μην με πατήσει, αν αυτό θεωρείται ξύλο, να δικαστώ και να αποχωρήσω από τη Φάρμα, κανένα πρόβλημα», είπε ο Νίκος Παρλάντζας.

«Έχω νύχια εγώ και τα μυρίζομαι όλα» – Το άβολο σχόλιο τη στιγμή της ανακοίνωσης του δεύτερου μονομάχου

Στη συνέχεια, είδαμε την ανάδειξη του δεύτερου μονομάχου αυτής της εβδομάδας, ο οποίος αναδείχθηκε ανοιχτά μπροστά σε όλους από την Ελεονώρα. Η παίκτρια αρχικά ξεκαθάρισε, πως είχε μεγάλη δυσκολία να αποφασίσει, καθώς θα έπρεπε να καταδείξει έναν συμπαίκτη της.

Εν τέλει, η Ελεονώρα ξεκαθάρισε, πως επιλέγει να μονομαχήσει μετά από σκέψεις με την Πηνελόπη με την ίδια να τονίζει, όταν άκουσε το όνομά της: «Έχω νύχια εγώ και τα μυρίζομαι όλα» και στη συνέχεια σε προσωπική συνέντευξη είπε: «Αυτά, που λέει τα θεωρώ τα παραμύθια της Χαλιμάς».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.