I’m a Celebrity Get Me Out of Here highlights 1/11: Τσακώθηκαν για τις πατάτες! Τα κλάματα της Ηλιάδη και τα ουρλιαχτά της Καλάβρια

November 2, 2023


Χαμός έγινε στο χθεσινό 1/11 επεισόδιο του I’m a Celebrity Get Me Out of Here. Παρακολουθήσαμε πολλά κλάματα, φωνές αλλά και έναν τσακωμό στην καλύβα των δυο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα από τα πρόσωπα, που συμμετέχουν παιχνίδι με τόλμη και θάρρος ακόμα και στις πιο δύσκολες, τρομακτικές και απαιτητικές δοκιμασίες, που τους βάζει η παραγωγή να φέρουν εις πέρας….

...και στις πιο δύσκολες, τρομακτικές και απαιτητικές δοκιμασίες, που τους βάζει η παραγωγή να φέρουν εις πέρας.Μετά λοιπόν τη φορά, που είδαμε την τραγουδίστρια να ''αποχαιρετάει'' τα παιδιά της πριν από δοκιμασία, αυτό που συνέβη με εκείνη την Τετάρτη (1/11) δεν είχε προηγούμενο,...

Χαμός έγινε στο χθεσινό 1/11 επεισόδιο του I’m a Celebrity Get Me Out of Here. Παρακολουθήσαμε πολλά κλάματα, φωνές αλλά και έναν τσακωμό στην καλύβα των δυο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά τα highlights 2/11 του I’m a Celebrity Get Me Out of Here

«Καν’ το για τα παιδιά σου» – Έκλαιγε με λυγμούς η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα από τα πρόσωπα, που συμμετέχουν παιχνίδι με τόλμη και θάρρος ακόμα και στις πιο δύσκολες, τρομακτικές και απαιτητικές δοκιμασίες, που τους βάζει η παραγωγή να φέρουν εις πέρας.

Μετά λοιπόν τη φορά, που είδαμε την τραγουδίστρια να ”αποχαιρετάει” τα παιδιά της πριν από δοκιμασία, αυτό που συνέβη με εκείνη την Τετάρτη (1/11) δεν είχε προηγούμενο, καθώς δε μπόρεσε να ανταποκριθεί ξεσπώντας σε κλάματα.

«Τρομοκρατήθηκα, φοβήθηκα πολύ, δεν κατάφερα να ολοκληρώσω τη διαδικασία…ξέσπασα κλάματα…νομίζω, ότι είχα ανάγκη να βγάλω όλα αυτά από μέσα μου! Τουλάχιστον πήδηξα στο κενό», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.