Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι – Μόλις είδε τι έκανε ο γιος του τα μεσάνυχτα «πάγωσε»

October 31, 2022


Ένας πατέρας ήταν ανήσυχος για την ασφάλεια της οικογένειάς του που τοποθέτησε μέχρι και μια κρυφή κάμερα και παθαίνει σοκ όταν βλέπει τον γιο του… Ενώ, σε ένα άλλο σπίτι η κάμερα κατέγραψε έναν… περίεργο κλέφτη. Υπνοβατούσε; Ή μήπως φοβόταν τα φαντάσματα; Τι θα μπορούσε να συμβαίνει εδώ; Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κόντι τα κατάλαβε όλα. Όπως αποδεικνύεται, το μικρό αγόρι έκανε τα μεσάνυχτα όλα τα …

...πράγματα που δεν του επέτρεπε ο πατέρας του να κάνει όταν ήταν ξύπνιος.Έτρεχε γύρω από το σαλόνι, ισορροπούσε πάνω στο υποβραχιόνιο του καναπέ, άναβε κι έσβηνε τα φώτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε… Αυτό το παιδί έκανε σαν υστερικό! Έκανε ό,τι ακριβώς του απαγόρευαν να κάνει!Ο Κόντι...

Ένας πατέρας ήταν ανήσυχος για την ασφάλεια της οικογένειάς του που τοποθέτησε μέχρι και μια κρυφή κάμερα και παθαίνει σοκ όταν βλέπει τον γιο του… Ενώ, σε ένα άλλο σπίτι η κάμερα κατέγραψε έναν… περίεργο κλέφτη.

Υπνοβατούσε; Ή μήπως φοβόταν τα φαντάσματα; Τι θα μπορούσε να συμβαίνει εδώ; Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Κόντι τα κατάλαβε όλα. Όπως αποδεικνύεται, το μικρό αγόρι έκανε τα μεσάνυχτα όλα τα πράγματα που δεν του επέτρεπε ο πατέρας του να κάνει όταν ήταν ξύπνιος.

Έτρεχε γύρω από το σαλόνι, ισορροπούσε πάνω στο υποβραχιόνιο του καναπέ, άναβε κι έσβηνε τα φώτα όσο πιο γρήγορα μπορούσε… Αυτό το παιδί έκανε σαν υστερικό! Έκανε ό,τι ακριβώς του απαγόρευαν να κάνει!

Ο Κόντι ήταν αρκετά αναστατωμένος με το υλικό, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω, απ’ το να μοιραστεί το βίντεο στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμα και ένα τελευταίο κομμάτι του βίντεο στο σύστημα, πριν η κάμερα απενεργοποιηθεί μυστηριωδώς: ένα “κοντινό” του Ντίλαν που καταγράφτηκε στην διαδικασία διακοπής της κάμερας.

Πίστευε πως η κάμερα του υπολογιστή δεν λειτουργεί και την άφησε ανοιχτή – Μόλις γύρισε σπίτι αντίκρισε κάτι τρομακτικό

Δεν θα ξεχνούσε την κάμερα ανοιχτή αν γνώριζε τι θα μάθαινε αργότερα για τη γυναίκα του. Ο άτυχος άνδρας από την Κίνα έκανε το «λάθος» να αφήσει τη κάμερα του υπολογιστή του ανοιχτή. Μάλιστα ο ίδιος πίστευε ότι η κάμερα δε λειτουργεί καθώς ο υπολογιστής είχε πρόβλημα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο της κόρης του.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό που κατέγραψε έχασε τα λόγια του.

Η γυναίκα του είχε ερωτiκό ραντεβού με τον δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.