Παραμυθένια βάφτιση για Ελένη Φουρέιρα–Αλμπέρτο Μποτία: Οι 2 νονοί, το αρχαιοελληνικό όνομα & το υπέροχο πάρτι

October 29, 2023


Η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να βαφτίσει τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, μετά την άνοιξη του 2024, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αρσενάκος.Όπως υπογράμμισε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια Σου» στον ΣΚΑΪ, οι νονοί θα είναι δύο, ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδόνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης.Το ζευγάρι επέλεξε ένα αρχαιοελληνικό όνο…

...�ίκης.Ποιο όνομα θα δώσει η Ελένη Φουρέιρα στον γιο τηςΤο ζευγάρι επέλεξε ένα αρχαιοελληνικό όνομα για τον γιο του, το οποίο παραμένει ακόμη άγνωστο, ενώ το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί μετά την άνοιξη, προκειμένου ο μικρός να έχει κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.Επίσης, θα...

Η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να βαφτίσει τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία, μετά την άνοιξη του 2024, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι της Ελένης Φουρέιρα

Όπως υπογράμμισε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Γεια Σου» στον ΣΚΑΪ, οι νονοί θα είναι δύο, ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδόνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης.

Ποιο όνομα θα δώσει η Ελένη Φουρέιρα στον γιο της

Το ζευγάρι επέλεξε ένα αρχαιοελληνικό όνομα για τον γιο του, το οποίο παραμένει ακόμη άγνωστο, ενώ το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί μετά την άνοιξη, προκειμένου ο μικρός να έχει κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Επίσης, θα γίνει ένα ωραίο πάρτι για τη βάφτιση, ενώ το ζευγάρι δεν σχεδιάζει προς το παρόν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.