Νεκρά βρέφη στην Αχαΐα: «Θέλω να μάθω γιατί πέθαναν τα μωρά μου – Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω»

October 29, 2023


Νεκρά βρέφη στην Αχαΐα: «Θέλω να μάθω γιατί πέθαναν τα μωρά μου. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω» υποστήριξε η 23χρονη μητέρα.Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το μυστήριο θάνατο των δύο μωρών αδελφών στην Αχαΐα, ενώ αυτή τη στιγμή οι Αστυνομικές Αρχές στρέφουν το βλέμμα τους προς τις νέες καταθέσεις που θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.Mετά την εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφ…

...�ετών Πατρών, στην αστυνομία κατέθεσε η γιαγιά των μωρών, ενώ χθες Σάββατο, εξηγήσεις για την υπόθεση έδωσε η 23χρονη μητέρα.Δείτε επίσης: Νεκρά βρέφη στην Κάτω Αχαϊα: «Με φωνάζουν "Πισπιρίγκου"! Είδα το παιδί μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου και δεν το πίστευα» - Ξέσπασε...

Νεκρά βρέφη στην Αχαΐα: «Θέλω να μάθω γιατί πέθαναν τα μωρά μου. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω» υποστήριξε η 23χρονη μητέρα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το μυστήριο θάνατο των δύο μωρών αδελφών στην Αχαΐα, ενώ αυτή τη στιγμή οι Αστυνομικές Αρχές στρέφουν το βλέμμα τους προς τις νέες καταθέσεις που θα δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Mετά την εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, στην αστυνομία κατέθεσε η γιαγιά των μωρών, ενώ χθες Σάββατο, εξηγήσεις για την υπόθεση έδωσε η 23χρονη μητέρα.

Δείτε επίσης: Νεκρά βρέφη στην Κάτω Αχαϊα: «Με φωνάζουν “Πισπιρίγκου”! Είδα το παιδί μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου και δεν το πίστευα» – Ξέσπασε η 24χρονη μάνα (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της Άννας Σταματιάδου, η μητέρα φέρεται να είπε: “Θέλω να μάθω γιατί πέθαναν τα μωρά μου. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να τα σώσω“. “Κάλεσα εσπευσμένα ασθενοφόρα για να τα πάω στο νοσοκομείο. Δεν ήμουν μόνη στο σπίτι μου. Ζω με συγγενικά πρόσωπα” πρόσθεσε η 23χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.