28η Οκτωβρίου: Συγκινεί ο πιλότος της ομάδας F-16 «Ζεύς», Χρήστος Πάρις Χαρίτος – «Το να εισπράττεις την χαρά του κοινού είναι κινητήριος δύναμη!»

October 29, 2023


Στην ΕΡΤ μίλησε από τη βάση της Σούδας, όπου προσγειώθηκε, ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ, ο σμηναγός Χρήστος-Πάρις Χαρίτος, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα, με το μήνυμά του από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.«Είχα την τιμή και την υπερηφάνεια να λάβω εγώ μέρος με την ομάδα ΖΕΥΣ στην εθνική μας επέτειο», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ. «Είναι ικανοί αυτό να το…

... εκτελέσουν όλοι οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και αυτό είναι αποτέλεσμα της εντατικής εκπαίδευσης», πρόσθεσε. «Το να εισπράττεις την χαρά και τον ενθουσιασμό του κοινού είναι κινητήριος δύναμη αυτής της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε...

Στην ΕΡΤ μίλησε από τη βάση της Σούδας, όπου προσγειώθηκε, ο πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους F-16 της ομάδας ΖΕΥΣ, ο σμηναγός Χρήστος-Πάρις Χαρίτος, που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε όλη την Ελλάδα, με το μήνυμά του από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

«Είχα την τιμή και την υπερηφάνεια να λάβω εγώ μέρος με την ομάδα ΖΕΥΣ στην εθνική μας επέτειο», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ. «Είναι ικανοί αυτό να το εκτελέσουν όλοι οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και αυτό είναι αποτέλεσμα της εντατικής εκπαίδευσης», πρόσθεσε. «Το να εισπράττεις την χαρά και τον ενθουσιασμό του κοινού είναι κινητήριος δύναμη αυτής της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.