«Σαν προσωπική χάρη το ζητώ! » – Η δημόσια έκκληση της Κατερίνας Ζαρίφη στον Λιάγκα και στους συνεργάτες του

October 28, 2023


Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει εδώ και λίγες ημέρες, που έχει βγει στον αέρα του Open με τη νέα της εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, το οποίο πρόγραμμα είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως πριν καλά καλά κάνει την πρεμιέρα του.Όπως είδαμε από τις πρώτες κιόλας εκπομπές της παρουσιάστριας – ηθοποιού το εν λόγω πρόγραμμα έχει πραγματικά τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα στην ελληνική τηλεόραση (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε ν…

...ούμερα).Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάποιες ενστάσεις σε σχέση με το είδος της σάτιρας, που κάνει η Κατερίνα Ζαρίφη με την τελευταία να του απαντάει την Παρασκευή (27/10) μέσα από την εκπομπή της.Η δήλωση της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Γιώργο Λιάγκα«Γιατί τον νευριάζουνε;...

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει εδώ και λίγες ημέρες, που έχει βγει στον αέρα του Open με τη νέα της εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2, το οποίο πρόγραμμα είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως πριν καλά καλά κάνει την πρεμιέρα του.

Όπως είδαμε από τις πρώτες κιόλας εκπομπές της παρουσιάστριας – ηθοποιού το εν λόγω πρόγραμμα έχει πραγματικά τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα στην ελληνική τηλεόραση (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει σε νούμερα).

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάποιες ενστάσεις σε σχέση με το είδος της σάτιρας, που κάνει η Κατερίνα Ζαρίφη με την τελευταία να του απαντάει την Παρασκευή (27/10) μέσα από την εκπομπή της.

Η δήλωση της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Γιώργο Λιάγκα

«Γιατί τον νευριάζουνε; Άλλοι θα τα πληρώσουμε…Εν τω μεταξύ από ό,τι κατάλαβα η κυρία Ζορκάδη πρέπει να λέει άλλα από πάνω, γι’ αυτό τσαντίζεται, γίνεται παράλληλη εκπομπή. Μην τσαντίζετε τον Γιώργο. Έτσι σαν προσωπική χάρη το ζητώ», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα δεν έχει καμιά θέση εκεί…»

Tην απάντηση της στον Γιώργο Λιάγκα έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/10, η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από την εκπομπή της Οδός Ζαρίφη 2, σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του παρουσιαστή για το απόσπασμα, στο οποίο η παρουσιάστρια έπαιρνε μέτρα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 25/10, σχολίασε το απόσπασμα αυτό λέγοντας πως αν το έκανε ο ίδιος αυτό στον αέρα θα τον είχαν συλλάβει πριν ακόμη ολοκληρωθεί η εκπομπή του, όπως και αν το έκανε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή.

«Επειδή καταλαβαίνω ότι είναι φίλη όλων σας η Κατερίνα Ζαρίφη και δεν πρόκειται να μιλήσετε, θα μιλήσω εγώ. Εγώ την έχω δει μόνο μια φορά στο θέατρο τη γυναίκα και είναι πολύ ταλαντούχα και γύρισε και είπε σε μία συνέντευξή της ότι εγώ την έχω πιάσει στο στόμα μου…»

Όλους και τον εαυτό μου πιάνω στο στόμα μου…Να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους ή από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε επικίνδυνους και εχθρούς. Αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αυτή είναι όλη η αλήθεια. Παίζει 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου και να βγαίνει ο άλλος και να λέει ότι έχω αιγυπτιακές ρίζες και έχω λίγο μεγαλύτερο από 12,8 ε αυτό για μεσημέρι…», ανέφερε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ το βίντεο)

«Πάντως ρε παιδί μου, άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα δεν έχει καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα; Γιατί πλάκα κάναμε. Γενικότερα πλάκα κάνουμε» είπε με νόημα ενώ επική ήταν αντίδραση και του Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος παρακολουθούσε τον σχολιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.