28χρονος πήγε να ληστέψει περίπτερο – Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα ήταν ο χειρότερός του εφιάλτης!

October 28, 2022


Βίντεο-ντοκουμέντο με κρυφή κάμερα από ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/06), σε περίπτερο στο Νέο Ηράκλειο βλέπει το φως της δημοσιότητας.Οι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν 600 ευρώ. Οι δύο δράστες έφτασαν στο περίπτερο, φορώντας κράνη, και με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Πήραν τις εισπράξεις, περίπου 600 ευρώ, και στη συνέχεια τράπ…

...ηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα.Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε μικρή απόσταση από το περίπτερο, υπήρχε και συνεργός του που φυλούσε τσίλιες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ταυτοποίησαν τους τρεις δράστες...

Βίντεο-ντοκουμέντο με κρυφή κάμερα από ένοπλη ληστεία, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (25/06), σε περίπτερο στο Νέο Ηράκλειο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν 600 ευρώ. Οι δύο δράστες έφτασαν στο περίπτερο, φορώντας κράνη, και με την απειλή πιστολιών ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Πήραν τις εισπράξεις, περίπου 600 ευρώ, και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, σε μικρή απόσταση από το περίπτερο, υπήρχε και συνεργός του που φυλούσε τσίλιες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, ταυτοποίησαν τους τρεις δράστες και πέρασαν χειροπέδες σε δύο αδέλφια.

Ο 28χρονος, που συμμετείχε στη ληστεία, προφυλακίστηκε και αναζητείται ο 37χρονος συνεργός τους, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.