Αποκλειστικό: Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Κούρεψε τον μέλλοντα σύζυγό της!

October 27, 2023


Είναι δυνατόν όταν έχεις μια σύντροφο που ασχολείται με την ομορφιά, να γλυτώσεις τόσο εύκολα από τα δικά της χέρια; Όχι βέβαια, εκείνη θέλει να σου κάνει prive περιποίηση και να σε έχει πάντα φροντισμένο. Αφού λοιπόν και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, με το σαλόνι ομορφιάς «My Room by Elisabeth Elechi» που διατηρεί στα νότια προάστια, δεν θα άφηνε να περιποιηθούν… ξένα χέρια …

...τον μέλλοντα σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη παρά μόνον η ίδια.Κούρεμα και φρεσκάρισμα για τον γιατρό παθολόγο που μπήκε στην ζωή της έτσι ξαφνικά και της άλλαξε την ζωή... Special περιποίηση από την Ελίζαμπεθ στον σύζυγό της!Η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται γιατί ακριβώς το...

Είναι δυνατόν όταν έχεις μια σύντροφο που ασχολείται με την ομορφιά, να γλυτώσεις τόσο εύκολα από τα δικά της χέρια; Όχι βέβαια, εκείνη θέλει να σου κάνει prive περιποίηση και να σε έχει πάντα φροντισμένο. Αφού λοιπόν και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, με το σαλόνι ομορφιάς «My Room by Elisabeth Elechi» που διατηρεί στα νότια προάστια, δεν θα άφηνε να περιποιηθούν… ξένα χέρια τον μέλλοντα σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη παρά μόνον η ίδια.

Κούρεμα και φρεσκάρισμα για τον γιατρό παθολόγο που μπήκε στην ζωή της έτσι ξαφνικά και της άλλαξε την ζωή…

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Νεκτάριος Λεμονίδης

Special περιποίηση από την Ελίζαμπεθ στον σύζυγό της!

Η ιστορία δείχνει να επαναλαμβάνεται γιατί ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί πριν από 5 μήνες, όταν ο Νεκτάριος είδε την Ελίζαμπεθ στα social, γοητεύτηκε σφόδρα και ζήτησε μέσω ενός κοινού τους φίλου να του κλείσει ραντεβού στο κομμωτήριό της, πρωτίστως για να την γνωρίσει και στην συνέχεια για special περιποίηση από την ίδια. Συμπέρασμα, στον κεραυνοβόλο αυτόν έρωτα που πρώτο σας αποκάλυψε το youweekly.gr και οδεύει ολοταχώς για γάμο, ο γαμπρός ναι μεν πήγε για μαλλί, αλλά (δεν) βγήκε κουρεμένος, αντίθετα κερδισμένος και ερωτευμένος από την συνάντησή του με την γοητευτική (πρώην) παίκτρια του Survivor.

Λίγες μάλιστα μέρες πριν, και μετά την πρόταση γάμου και το μονόπετρο, η Ελίζαμπεθ δήλωνε ευτυχισμένη για τον σύντροφό της «είναι γαλαντόμος και κιμπάρης» και έκανε πρόβες διαφόρων νυφικών για τον επικείμενο γάμο της (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες) με τον Νεκτάριο Λεμονίδη που όπως λέγεται έχει προγραμματιστεί για φέτος το καλοκαίρι – εκτός απροόπτου – σε ανοιχτό κύκλο.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Νεκτάριος Λεμονίδης

Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού!

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και εμείς τους πιάσαμε στα πράσα! Αποκλειστικά ο φακός του youweekly.gr βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας και απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές με τρυφερά φιλιά έξω από το ινστιτούτο ομορφιάς. Ο Νεκτάριος Λεμονίδης και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πιασμένοι χέρι- χέρι, αμέσως μετά την περιποίηση ομορφιάς συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και κανόνισαν ένα ρομαντικό δείπνο σε σούσι εστιατόριο των νοτίων προαστίων!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.