«Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε…» – Η αποκάλυψη του Bo για τον γάμο του και τον Διονύση Σχοινά

October 27, 2023


Για τη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη, τον μικρής διάρκειας γάμο του αλλά και για τον αν τον φλερτάρουν ακόμη, μίλησε το πρώι της Τετάρτης 25/10, ο Μπo στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι ανοιχτός στο να κάνει παιδί αλλά με κάποιες προϋποθέσεις, ενώ μίλησε και για το αστείο περιστατικό που συνέβη στο γάμου με τον Διονύση Σχοινά.«Ο Νότης Σφακιανάκης εμένα μου λείπει από τον χώ…

...�α μου λείπει από τον χώρο. Είναι ένας άνθρωπος που μου έδωσε πολλά. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Νότη, αλλά δεν τον βρίσκει κανείς, προφανώς είναι επιλογή του ποιοι θα τον βρίσκουν».«Είχαμε ήδη μία πολύ ωραια σχέση με την κοπέλα (δείτε εδώ ποια είναι). Ο γάμος μου κράτησε...

Για τη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη, τον μικρής διάρκειας γάμο του αλλά και για τον αν τον φλερτάρουν ακόμη, μίλησε το πρώι της Τετάρτης 25/10, ο Μπo στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι ανοιχτός στο να κάνει παιδί αλλά με κάποιες προϋποθέσεις, ενώ μίλησε και για το αστείο περιστατικό που συνέβη στο γάμου με τον Διονύση Σχοινά.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Μπο

«Ο Νότης Σφακιανάκης εμένα μου λείπει από τον χώρο. Είναι ένας άνθρωπος που μου έδωσε πολλά. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον Νότη, αλλά δεν τον βρίσκει κανείς, προφανώς είναι επιλογή του ποιοι θα τον βρίσκουν».

«Είχαμε ήδη μία πολύ ωραια σχέση με την κοπέλα (δείτε εδώ ποια είναι). Ο γάμος μου κράτησε μονό 2 χρόνια. Την ημέρα του γάμου μου δεν ήρθε ο κουμπάρος, ο οποίος ήταν ο Διονύσης Σχοινάς. Ο Διονύσης ήταν ο φανταστικός” μου κουμπάρος, ξαναμιλήσαμε μετά από καιρό και τα βρήκαμε, του είχε τύχει κάτι…Θα ήθελα να γίνω μπαμπάς με τις διαδικασίες και της προϋποθέσεις που πρέπει» αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Νιώθω ότι είμαι ένας 50άρης στα 35 -40 του. Μπορεί να είσαι 50 και να νιώθεις πολύ καλά με τον εαυτό σου. Κάνω baby botox, μου αρέσουν οι άντρες που προσέχουν τον εαυτό τους. Τώρα που έχω βγάλει κάποιες άσπρες τρίχες, καμία φορά τις βάφω για να είμαι πιο γοητευτικός.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.