Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μου λείπει η στολή, τη φορούσα πολλά χρόνια, όταν ήμουν…» – Το μοντέλο μιλάει για το επάγγελμα που έκανε πριν γίνει διάσημος

October 25, 2023


Το γνωστό μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην πρωινή εκπομπή “Super Κατερίνα”, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, λίγο μετά την πρεμιέρα στο κανάλι του Open με της “Οδός Ζαρίφη 2”, όπου και υποδύεται τον υδραυλικό στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι δουλεία του πριν γίνει διάσημος.«Υπήρχε άγχος, είναι λογικό κάτι εντελώς καινούρ…

...�άνδρου«Υπήρχε άγχος, είναι λογικό κάτι εντελώς καινούργιο και προσπαθήσαμε να βάλουμε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε μια εκπομπή ουσιαστικά που δεν υπάρχει. Ο καθένας στο κομμάτι του, στον τρόπο του, στο χώρο του, στο πως μπορεί αυτό να βγει σωστά προς τα έξω είναι άγχος. όταν...

Το γνωστό μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην πρωινή εκπομπή “Super Κατερίνα“, που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, λίγο μετά την πρεμιέρα στο κανάλι του Open με της “Οδός Ζαρίφη 2“, όπου και υποδύεται τον υδραυλικό στη νέα εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι δουλεία του πριν γίνει διάσημος.

Ποιο είναι το επάγγελμα που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

«Υπήρχε άγχος, είναι λογικό κάτι εντελώς καινούργιο και προσπαθήσαμε να βάλουμε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε μια εκπομπή ουσιαστικά που δεν υπάρχει. Ο καθένας στο κομμάτι του, στον τρόπο του, στο χώρο του, στο πως μπορεί αυτό να βγει σωστά προς τα έξω είναι άγχος. όταν υπάρχει διάθεση από πολλούς ν α δημιουργήσουν κάτι πολύ ωραίο, θα ταιριάξει σε όλους», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Ζαρίφη παίρνει τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος το είδε, οι δικοί μου άνθρωποι τους άρεσε, είναι αντικειμενικοί», σχολίασε για την πρεμιέρα της εκπομπής του.

«Δεν έμοιαζα με το Σάκη Ρουβά με τη στολή. Αυτή η στολή , να σου πω κάτι, μου λείπει η εργατική στολή, την φορούσα πολλά χρόνια, έκανα όχι το κομμάτι του υδραυλικού, αλλά ήμουν ηλεκτρολόγος. Η Ιωάννα πραγματικά, ξέρεις, με είδε με τον μικρό εκεί πέρα, είχε και λίγο α… και ου… Εντάξει, στην Ιωάννα και στην οικογένειά μου ό,τι και να κάνω τους αρέσει. Θέλω να ευχαριστηθώ το γεγονός της εκπομπής, θέλω να το ευχαριστηθώ. Θέλω να περάσει μία εβδομάδα, να βρούμε τα πατήματά μας, γιατί αν δεις και κάτι που είναι ενθαρρυντικό ή ανησυχητικό, μπορεί αυτό κάπως να σε αλλάξει, να σε τρενάρει, να σε ευχαριστήσει, δε θέλω να δω ακόμα νούμερα. Για την ώρα, που ακόμα ο κόσμος μπορεί να μην ξέρει, ότι έχουμε ξεκινήσει, πρέπει σιγά σιγά να μπούμε και εμείς στη ζωή τους, και μετά να δούμε τα νούμερα», κατέληξε.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.