Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει ετοιμάσει την… κηδεία του – Το ηχητικό μήνυμα που έχει αφήσει για όταν φύγει από την ζωή

October 25, 2022


Στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του [email protected] και της Φωτεινής Ψυχίδου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 25/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε τι θα συμβεί όταν πεθάνει.«Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκ…

...�ι μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ «Έχω κάνει τα μπότοξ μου και τα νήματά μου! Ναι, έχω ανασφάλειες...» - Άφωνοι όλοι στο "Πρωινό μας" ...

Στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του [email protected] και της Φωτεινής Ψυχίδου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 25/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε τι θα συμβεί όταν πεθάνει.

Το πρόγραμμα της… κηδείας του Σπύρου Μπιμπίλα

«Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική.

Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου, στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα ανοίξουν έναν λάκκο και θα βάλουν τη στάχτη. Μετά να βάλουν μια αροκάρια, που είναι το αγαπημένο μου δέντρο, και να μεγαλώνει και να βλέπει μπροστά η αροκάρια το πέλαγος. Έχω αφήσει και χρήματα για να γίνει μια μεγάλη γιορτή και ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος απάντησε και για το επεισόδιο που είχε με τον Σταμάτη Μαλέλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.