Δείχνει πόσο φούσκωσε η κοιλίτσα της: Η τρυφερή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

October 25, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καθώς σε δυο περίπου μήνες θα έρθει στον κόσμο το μωράκι τους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media μια φωτογραφία, δείχνοντάς…

...�νοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε ένα midi, εφαρμοστό, μαύρο φόρεμα το οποίο εφάρμοζε τέλεια στο σώμα της και τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.«Κάποια φούσκωσε», σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της, με τους followers της να της στέλνουν...



Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής καθώς σε δυο περίπου μήνες θα έρθει στον κόσμο το μωράκι τους.



Το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media μια φωτογραφία, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε ένα midi, εφαρμοστό, μαύρο φόρεμα το οποίο εφάρμοζε τέλεια στο σώμα της και τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Κάποια φούσκωσε», σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της, με τους followers της να της στέλνουν τις ευχές τους.



Η επιχειρηματίας, που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ αυτή την αλλαγή, για αυτό και επιλέγει ρούχα που διαγράφουν την κοιλιά της.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.