Survivor Spoiler 24/10: Η μεγάλη αλλαγή που δεν θα αρέσει καθόλου στους «Διάσημους» – Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα

October 24, 2023


Survivor spoiler: Το Survivor επιστρέφει για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν και προγραμματίζεται να προβληθεί στο prime time του ΣΚΑΪ.Ταυτόχρονα, το «I ‘m a celebrity get me out of here» θα διαρκέσει μόνο δύο μήνες. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει έναν κύκλο με συμμετοχές από μεγάλους βετεράνους σταρ του ριάλιτι, καθώς και νέους παίκτες.Ο Στάθης Σχίζας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο …

...James Καφετζής και η Κατερίνα Δαλάκα είναι τέσσερα μεγάλα ονόματα των Super Star που, αν συμμετείχαν στο ριάλιτι, θα δημιουργούσαν τις ιδανικές συνθήκες για την υψηλότερη τηλεθέαση που έχει καταγραφεί ποτέ στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες.Ο Ντάνος δεν θα...

Survivor spoiler: Το Survivor επιστρέφει για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν και προγραμματίζεται να προβληθεί στο prime time του ΣΚΑΪ.

Ταυτόχρονα, το «I ‘m a celebrity get me out of here» θα διαρκέσει μόνο δύο μήνες. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει έναν κύκλο με συμμετοχές από μεγάλους βετεράνους σταρ του ριάλιτι, καθώς και νέους παίκτες.

Ο Στάθης Σχίζας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο James Καφετζής και η Κατερίνα Δαλάκα είναι τέσσερα μεγάλα ονόματα των Super Star που, αν συμμετείχαν στο ριάλιτι, θα δημιουργούσαν τις ιδανικές συνθήκες για την υψηλότερη τηλεθέαση που έχει καταγραφεί ποτέ στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Ο Ντάνος δεν θα επιστρεφε παρά μόνο ως παρουσιαστής, κάτι το οποίο φαίνεται αδύνατο αυτή τη στιγμή, καθώς ο Γιώργος Λιανός είναι αναντικατάστατος. Ωστόσο, εάν ποτέ ο Ατζούν αποφασίσει να τον αντικαταστήσει, είναι βέβαιο ότι στην κορυφή της λίστας θα βρισκόταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ερωτήθηκε αν θα συμμετείχε σε μία ομάδα Super Star στον επόμενο Survivor. Ανέφερε ότι όλα τα προβλήματα που είχαν προκύψει με την παραγωγή έχουν λυθεί και ότι ο Ατζούν είναι υπεύθυνος για αυτό. Η σχέση της με το Survivor μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα πριν.

Ο Τούρκος παραγωγός φέτος ετοιμάζει και μία μάλλον δυσάρεστη είδηση για τους παίκτες του Survivor αφού μετά από αρκετά χρόνια στα οποία υπήρξε ιδιαιτέρως ανοιχτοχέρης στις αμοιβές, αυτήν την χρονιά αναμένεται να τραβήξει λίγο τα λουριά των αποζημιώσεων των παικτών.

Τα ποσά θα είναι πάλι αρκετά υψηλά, σε σχέση με τον μέσο όρο αμοιβής των υπόλοιπων εργαζομένων, όμως οι παίκτες θα λάβουν λιγότερα από όσα οι προκάτοχοί τους. Αυτό σίγουρα θα τον δυσκολέψει στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα των Διάσημων και των super stars που θέλει να δημιουργήσει, αντίθετα δε θα αντιμετωπίσει αντίστοιχες δυσκολίες στις συμφωνίες με τους άγνωστους Μαχητές, οι οποίοι πάντα αμείβονται με μικρότερα εβδομαδιαία ποσά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.