Ο Τάιλερ προτείνει το αγαπημένο του βιβλίο για γκέi και μπάi άνδρες – «Ψάχνετε πώς να βελτιώσετε τη ζωή σας;»

October 24, 2023


Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, πρότεινε το αγαπημένο του βιβλίο για γκέι και bisεxual άνδρες. Το βιβλίο περιγράφει το πώς οι ομοφυλόφιλοι άντρες μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους. Ο τίτλος του βιβλίου είναι: «Τα 10 έξυπνα πράματα που μπορούν να κάνουν οι γκέι άνδρες για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους».«Ψάχνετε ένα καλό βιβλίο για να βελτ…

...ιώσετε τη ζωή σας; Αυτή είναι μια καλή πρόταση από τον Τάιλερ ΜακμΜπέθ» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο, που ανέβηκε στον λογαριασμό στο TikTok της κλινικής Maze στις ΗΠΑ που ασχολείται με την σeξουαλική δραστηριότητα και την ανδρική γονιμότητα. Όπως εξηγεί ο κ. ΜακΜπέθ πρόκειται...

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, πρότεινε το αγαπημένο του βιβλίο για γκέι και bisεxual άνδρες. Το βιβλίο περιγράφει το πώς οι ομοφυλόφιλοι άντρες μπορούν να βελτιώσουν τις σχέσεις τους. Ο τίτλος του βιβλίου είναι: «Τα 10 έξυπνα πράματα που μπορούν να κάνουν οι γκέι άνδρες για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους».

«Ψάχνετε ένα καλό βιβλίο για να βελτιώσετε τη ζωή σας; Αυτή είναι μια καλή πρόταση από τον Τάιλερ ΜακμΜπέθ» αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο, που ανέβηκε στον λογαριασμό στο TikTok της κλινικής Maze στις ΗΠΑ που ασχολείται με την σeξουαλική δραστηριότητα και την ανδρική γονιμότητα. Όπως εξηγεί ο κ. ΜακΜπέθ πρόκειται για ένα βιβλίο «ευκολοδιάβαστο, καλογραμμένο και πολύ σχετικό».

Δείτε το video

«Α είναι… Σσσσ…» – Η παρατήρηση του Στέφανου Κασσελάκη on camera για το σχόλιο που δέχτηκε για την πανάκριβη βέρα του (Video)

Ένα νέο απόσπασμα από τα backstage της ραδιοφωνικής συνέντευξης του Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική παρουσίασε «Το Πρωινό» στον ANT1. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την έξοδό του από το ραδιοφωνικό στούντιο, δέχτηκε μια σειρά από ερωτήσεις για τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ρωτήθηκε για την βέρα του γάμου του για την οποία δεν ήθελε να διαρρεύσει καμία λεπτομέρεια.

«Α είναι…», ακούστηκε στην κάμερα μία από τις αντιδράσεις για την βέρα του γνωστού οίκου κοσμημάτων με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει το σήμα ώστε να μην ακουστούν περισσότερα «Σσσσ… έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης θέλοντας να σημάνει ησυχία γύρω από το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.