Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: 19χρονος πάτησε αυτό στο ΑΤΜ και δευτερόλεπτα μετά είδε 123.000 ευρώ δίπλα του!

October 24, 2022


Τσάντα χιλιάδων ευρώ: Ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας δεκαεννέα ετών, δεν δίστασε να καλέσει αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές. Ο νεαρός άνδρας βρήκε μία τσάντα, η οποία περιείχε εκατόν είκοσι τρεις χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η προαναφερθείσα τσάντα περιείχε εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Κι όμως, ο νεαρός άνδρας θέλησε να καλέσει τις Αστυνομικές Αρχές για να αναφέρει, το γεγονός.Μια ιστορία που…

... μας θυμίζει την ανάλογη που σας παρουσιάσαμε στο παρελθόν: 50χρονος πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε ξεχασμένα λεφτά - Δεν θα πιστεύετε τι του συνέβη λίγες ώρες μετάΈνας νεαρός άνδρας προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, αφού βρήκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων και τα παρέδωσε στην αστυνομία....

Τσάντα χιλιάδων ευρώ: Ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας δεκαεννέα ετών, δεν δίστασε να καλέσει αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές. Ο νεαρός άνδρας βρήκε μία τσάντα, η οποία περιείχε εκατόν είκοσι τρεις χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η προαναφερθείσα τσάντα περιείχε εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Κι όμως, ο νεαρός άνδρας θέλησε να καλέσει τις Αστυνομικές Αρχές για να αναφέρει, το γεγονός.

Μια ιστορία που μας θυμίζει την ανάλογη που σας παρουσιάσαμε στο παρελθόν: 50χρονος πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε ξεχασμένα λεφτά – Δεν θα πιστεύετε τι του συνέβη λίγες ώρες μετά

Ένας νεαρός άνδρας προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, αφού βρήκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος βρήκε κοντά σε ένα ATM μια τσάντα με 135.000 δολάρια (περίπου 123.000 ευρώ) και την παρέδωσε. Ο José Nuñez Romaniz, είδε την τσάντα στο πάτωμα και κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης που έγραφε το μηχάνημα.

Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και ο νεαρός παρέδωσε τα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην συνέχεια, είχε κάνει λάθος ο υπάλληλος της τράπεζας Wells Fargo στο Μεξικό, ο οποίος επρόκειτο να γεμίσει το μηχάνημα και ξέχασε την τσάντα.

Ακολουθεί σχετική ανάρτηση στο Facebook

“It isn’t what we say or think that defines us, but what we do.”
Meet Jose, this week his selfless actions lead him to…

Posted by Albuquerque Police Department on Thursday, May 7, 2020

Απάτη: Αν δείτε αυτό στην υποδοχή των ΑΤΜ τότε…

Ένα ΑΤΜ μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό, αλλά αν το παρατηρήσετε καλύτερα θα ανακαλύψετε ότι μπορεί να είναι πειραγμένο σε κάποια σημεία.

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι αν έχει ήδη πειραχτεί, μπορείτε να προστατευτείτε χρησιμοποιώντας ΑΤΜ τραπεζών που εμπιστεύεστε. Σίγουρα αν δείτε αυτό στην υποδοχή καρτών μην σηκώσετε χρήματα!

Με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με τον τρόπο που θα δείτε εδώ, μπορούν να σας κλέψουν εύκολα χρήματα από την κάρτα σας. Η κάρτα μένει κολλημένη μέσα στο ΑΤΜ και δεν μπορείτε να την πάρετε πίσω μόλις τελειώσετε τη συναλλαγή σας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.