«Νεογέννητο» επίδομα: Δήμος της Ελλάδας χαρίζει 3.000 ευρώ για κάθε βρέφος που έρχεται στη ζωή!

October 23, 2023


Επίδομα: Ο Δήμος Αγράφων ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει σε κάθε νεογέννητο παιδί που θα γεννηθεί εντός των ορίων του 3.000 ευρώ.Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρας προχωρά στην οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που θα επιλέξουν να γεννηθούν τα παιδιά τους στα Άγραφα.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

�ΩΤο διαβάσαμε εδώ

Επίδομα: Ο Δήμος Αγράφων ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει σε κάθε νεογέννητο παιδί που θα γεννηθεί εντός των ορίων του 3.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρας προχωρά στην οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που θα επιλέξουν να γεννηθούν τα παιδιά τους στα Άγραφα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.