Κασσελάκης: «Ορiστε, δεiτε τn βέρα μου, νέες νοοτροπιες – Σκuλοβαρεθńκαμε την uπερέκθεσn με τον Τάιλερ»

October 23, 2023


Την απέχθειά του στην υπερέκθεση που βιώνει ο ίδιος και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης, δείχνοντας τη βέρα του για να τη δουν, ως δείγμα νέων νοοτροπιών. «Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη.«Απ’ όλον τον κόσμο που …

... μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας», συνέχισε.Όπως δήλωσε στην συνέχεια:...

Την απέχθειά του στην υπερέκθεση που βιώνει ο ίδιος και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης, δείχνοντας τη βέρα του για να τη δουν, ως δείγμα νέων νοοτροπιών.

«Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στη Νέα Υόρκη.

«Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας», συνέχισε.

Όπως δήλωσε στην συνέχεια: «Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας. Έχουμε πάει στον “Ευαγγελισμό” μαζί, είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών – ασθενών έχει εμπειρία», είπε, προσθέτοντας ότι την περίοδο της πανδημίας του Covid-19 το ζευγάρι έμεινε στη Νέα Υόρκη, κι όχι στη Φλόριντα για να περνά καλά ή στα Χάμπτονς.

Σχολιάζοντας τις αρχικές πληροφορίες ότι ο γάμος του θα γινόταν στα Χάμπτονς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε τα συναισθήματά του για το μέρος.

«Τα σιχαίνομαι κιόλας τα Χάμπτονς. Είναι μία νεόπλουτη ελίτ ανταγωνιστική. Δεν μας αρέσει. Ειλικρινά έχουμε βαρεθεί αυτήν την υπερέκθεση. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που ανήκουν 20 χρόνια πριν. Και η Εκκλησία το ξέρει αυτό. Ο προσανατολισμός, είναι μία μόνο από τις πολλές διακρίσεις Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα».

Αφότου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με την υπερέκθεση, ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε και τη βέρα του, λέγοντας: «Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω, ορίστε, δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες».

Δείτε το βίντεο




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.