Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Πάριος κ.α.: Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που άλλαξαν επίθετα

October 23, 2022


Πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό με ψευδώνυμο. Μερικοί από αυτούς είναι η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η Δέσποινα Βανδή κ.α. Παράλληλα, αυτοί είναι οι 7 διάσημοι Έλληνες που παντρεύτηκαν μεγαλύτερές τους.Ποια είναι όμως τα πραγματικά ονόματα των πιο διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών και ποιο το επώνυμο όσων έκαναν καριέρα χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό τους όνομα;
Παρακάτω θ…

...τους διάσημους – Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Πάριος κ.α.Παρακάτω θα δείτε τη λίστα με τα πραγματικά ονόματα των καλλιτεχνών που κάνουν καριέρα με ψευδώνυμα:Αλέξια = Αλεξία ΒασιλείουΆλκηστις Πρωτοψάλτη = Σεβαστή ΑττικιουζέλΆννα Βίσση = Άννα Βισσιή ή ΒισσήΆντζελα Δημητρίου = Αγγελική...

Πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό με ψευδώνυμο. Μερικοί από αυτούς είναι η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η Δέσποινα Βανδή κ.α. Παράλληλα, αυτοί είναι οι 7 διάσημοι Έλληνες που παντρεύτηκαν μεγαλύτερές τους.

Ποια είναι όμως τα πραγματικά ονόματα των πιο διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών και ποιο το επώνυμο όσων έκαναν καριέρα χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό τους όνομα;

Η λίστα με τους διάσημους – Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Πάριος κ.α.

Παρακάτω θα δείτε τη λίστα με τα πραγματικά ονόματα των καλλιτεχνών που κάνουν καριέρα με ψευδώνυμα:

Αλέξια = Αλεξία Βασιλείου
Άλκηστις Πρωτοψάλτη = Σεβαστή Αττικιουζέλ
Άννα Βίσση = Άννα Βισσιή ή Βισσή
Άντζελα Δημητρίου = Αγγελική Κιουρτσάκη
Αντώνης Ρέμος = Αντώνης Πασχαλίδης
Αντύπας = Αντύπας Μασλουμίδης
Αρης Σαμολαδάς = Αριστείδης Τριανταφυλλίδης
Αρλέτα = Νικολέτα Τσάμπρα
Αττίκ = Κλέων Τριανταφύλλου
Αφροδίτη Μάνου = Αγλαΐα Δημητριάδου
Βαλάντης = Χρυσοβαλάντης Αυγενικός
Βασίλης Καρράς = Βασίλης Κεσογλίδης
Γιάννης Πάριος = Γιάννης Βαρθακούρης
Γιάννης Πλούταρχος = Γιάννης Κακοσσαίος
Γιοβάννα = Ιωάννα Φάσσου Καλπαξή
Γιώργος Αλκαίος = Γιώργος Βασιλείου
Γιώργος Νταλάρας = Γιώργος Νταράλας

Δεν είναι μόνο οι Τανιμανίδης – Μαυρίδης: 5 ακόμα διάσημες «ιστορικές συμφιλιώσεις» της ελληνικής showbiz

Την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα και Αριάννα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου.

Τη Φιλίππα βάφτισαν ο Μάνος Γαβράς και η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τα δύο παιδιά της, ενώ την Αριάνα, η Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίγη και ο Γιώργος Καμπουρίδης. Σε αυτό το κείμενο όμως, δεν θα ασχοληθούμε με το ίδιο το Μυστήριο ή τους αρκετούς κουμπάρους. Η ιστορική στιγμή στη βάφτιση των διδύμων ήταν το γεγονός ότι ο Σάκης Τανιμανίδης συμφιλιώθηκε με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στη βάφτιση και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό. Μία συμφιλίωση μεγάλη, όπως καταλαβαίνεις, από αυτές που κερδίζουν μία θέση στη λίστα με τις «ιστορικές συμφιλιώσεις» της showbiz.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν εκεί και κατέγραψε τους δύο πρώην συμπαρουσιαστές του World Party, που είχαν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια να αγκαλιάζονται και να συνομιλούν στη συνέχεια σε πολύ καλό κλίμα. Πλάνα και φωτογραφίες από τη συνάντησή που είχαν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης στη Μύκονο έπαιξαν με τη σειρά τους και οι ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Στο απόσπασμα της εκπομπής Happy Day, θα δεις τις ευχές του Γιώργου Μαυρίδη για τη βάφτιση των παιδιών και το μονολεκτικό του σχόλιο για την στενή φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.