Πńγαν να αρπάξouν παıδıά στην Εύβοια – Auτές είναι οι ερωτńσεις που τouς έκαναν oι δράστες

October 22, 2023


Περιστατικά απόπειρας αρπαγής μαθητών σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Εύβοιας.Δύο περιστατικά  υπήρξαν στο Μαντούδι το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ 17:00μ.μ. και 19:00μ.μ. όπου άγνωστοι προσπάθησαν σύμφωνα με καταγγελία, να πλησιάσουν μαθητές κάνοντας τους ερωτήσεις και προτείνοντας τους να πάνε μαζί τους για να τους δείξουν κάτι που έχουν σπίτι τους.Σύμφωνα με …

...καταγγελία μητέρας πρόκειται για ένα παιδάκι 9.5 χρονών και ακόμη ένα κορίτσι ίδιας ηλικίας από διαφορετικά άτομα τα οποία ήταν με τα αυτοκίνητα τους.Στον αγόρι απευθύνθηκε ένας άνδρας γύρω στα 50, κοντός, με καστανά αραιωμένα μαλλιά και ανοιχτά μάτια, με μικρό μουστάκι που...

Περιστατικά απόπειρας αρπαγής μαθητών σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα σε περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Εύβοιας.

Δύο περιστατικά  υπήρξαν στο Μαντούδι το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ 17:00μ.μ. και 19:00μ.μ. όπου άγνωστοι προσπάθησαν σύμφωνα με καταγγελία, να πλησιάσουν μαθητές κάνοντας τους ερωτήσεις και προτείνοντας τους να πάνε μαζί τους για να τους δείξουν κάτι που έχουν σπίτι τους.

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας πρόκειται για ένα παιδάκι 9.5 χρονών και ακόμη ένα κορίτσι ίδιας ηλικίας από διαφορετικά άτομα τα οποία ήταν με τα αυτοκίνητα τους.

Στον αγόρι απευθύνθηκε ένας άνδρας γύρω στα 50, κοντός, με καστανά αραιωμένα μαλλιά και ανοιχτά μάτια, με μικρό μουστάκι που μιλούσε κανονικά τα Ελληνικά και στεκόταν έξω από το αυτοκίνητο του μάρκας BMW, με φιμε τζάμια, χαμηλωμένο και χοντρή εξάτμιση.

Στην άλλη περίπτωση το αυτοκίνητο ήταν βανακι γκρι χωρίς πινακίδες, ο οδηγός ήταν στην ίδια ηλικία.

Πηγαίνοντας λοιπόν στο φροντιστήριο του, σε κεντρικό δρόμο του χωριού, τον σταμάτησε μιλώντας του και του έκανε ερωτήσεις τύπου:

-Για πού το έβαλες; -Πώς σε λένε;
– Πού μένεις; -Πώς λένε τη μαμά σου; -Τον μπαμπά σου; -Τι πας να κάνεις;

Αφού το παιδί δεν του απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις (γιατί τον έχω συμβουλεύσει να μην μιλάει σε αγνώστους) και ούτε τον πλησίασε, εκείνος του πρότεινε να πάει μαζί του σπίτι του λέγοντας τη φράση:
-Θέλεις να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω σπίτι μου;

Το παιδί απάντησε κατάλληλα με απότομο τρόπο γιατί κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και έφυγε, όμως κρύφτηκε πίσω από ένα αυτοκίνητο λίγο πιο κάτω και είδε τον τύπο να τον ψάχνει με το αυτοκίνητο πια. Το παιδί περίμενε να φύγει το αυτοκίνητο και έπειτα πήγε στο φροντιστήριο όπου ανέφερε το γεγονός.

Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα στο χωριό Τριάδα του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.

Ένα 12χρονο κορίτσι περίμενε στη στάση του λεωφορείου, όταν δύο άγνωστοι το προσέγγισαν ώστε να καταφέρουν να την απαγάγουν.

Το νεαρό κορίτσι άρχισε να φωνάζει δυνατά μόλις διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οι γονείς του παιδιού άμεσα προχώρησε σε καταγγελία στο ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων.

Μεταξύ άλλων το παιδί ανέφερε ότι ήταν δύο οι δράστες που την πλησίασαν και κυκλοφορούσαν με βανάκι.

Οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά για οποιοδήποτε στοιχείο οδηγήσει στους δράστες των τριών υποθέσεων ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να συνδέονται μεταξύ τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.