Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει αν οι γυναίκες κοιτούν τον καβάλο ενός άνδρα – Το αποτέλεσμα δεν το περιμέναμε (Video)

October 22, 2022


Τελικά οι γυναίκες κοιτούν τον καβάλο ενός άνδρα στο δρόμο; Την απάντηση δίνει ένα κοινωνικό πείραμα με έναν άνδρα που έβαλε κρυφή κάμερα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά σοκαριστικό.Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε ένας νεαρός όταν έβαλε κρυφή κάμερα στη κοπέλα του.
Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια εν…

... γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε αυτός ο πατέρας όταν έβαλε κρυφή κάμερα στον σκύλο του.Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης,...

Τελικά οι γυναίκες κοιτούν τον καβάλο ενός άνδρα στο δρόμο; Την απάντηση δίνει ένα κοινωνικό πείραμα με έναν άνδρα που έβαλε κρυφή κάμερα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε ένας νεαρός όταν έβαλε κρυφή κάμερα στη κοπέλα του.

Έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του! Πού να φανταζόταν όμως… (Video)

Κρυφή κάμερα: Η «Tempo» είναι μια γνωστή μάρκα χαρτομάντηλων στην Ευρώπη και η εταιρεία πρόσφατα αποφάσισε να δοκιμάσει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική διαφήμισης. Με την ευκαιρία, δείτε τι ανακάλυψε αυτός ο πατέρας όταν έβαλε κρυφή κάμερα στον σκύλο του.

Οργάνωσαν μια κατάσταση ανακοίνωσης μιας εγκυμοσύνης, όπου πάντα είναι απαραίτητα τα χαρτομάντηλα, και αντέστρεψαν τους ρόλους. Συνήθως η γυναίκα είναι που ανακοινώνει τα σπουδαία νέα, αλλά φανταστείτε τι θα γινόταν αν γινόταν το αντίστροφο;

Δείτε την ενδιαφέρουσα διαφημιστική καμπάνια που υπόσχεται να σας συγκινήσει:

Άκουγε περίεργους θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα για να την ελέγξει – Τότε βλέπει κάτι τρομακτικό από πάνω του…

Αυτός ο άντρας άκουγε περίεργους θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα για να την ελέγξει και εκείνη τη στιγμή βλέπει κάτι τρομακτικό από πάνω του!

Όλοι έχει τύχει να ακούσουμε θορύβους μες στην νύχτα από την σοφίτα. Ωστόσο, συνήθως είναι απλά προϊόντα της φαντασίας μας.

Μερικές φορές, μας δημιουργείται μεγαλύτερος φόβος, όταν βλέπουμε ταινίες τρόμου, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι είναι απλά ταινίες.

Δυστυχώς για ένα ζευγάρι, δεν ήταν απλά μια ταινία και οι ήχοι δεν ήταν προϊόν της φαντασίας τους. Τελικά ήταν κάτι παραπάνω.

Ο Jerome και η Ashley ζουν σε ένα ιστορικό σπίτι στο Pittsburgh με την 10 μηνών κόρη τους. Το σπίτι του ζευγαριού έχει κοινό τοίχο με το διπλανό σπίτι, το οποίο ανακαινιζόταν.

Μια μέρα, καθώς ο Jerome ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άρχισε να ακούει θορύβους από την σοφίτα. «Κατάλαβα ότι κάποιος ήταν εκεί πάνω», είπε. Τότε κοίταξε ψηλά και είδε έναν φακό να λάμπει μέσα από τον εξαερισμό του δωματίου του. Οι χειρότερες υποψίες του επιβεβαιώθηκαν!

Ο Jerome είπε: «Είδα ένα φως να βγαίνει από εκεί, σαν να έψαχνε μέρος για να μπορέσει να δει». Κάποιος βρισκόταν στο σπίτι τους και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους. Ο Jerome αποφάσισε να το ερευνήσει ο ίδιος. Έτσι, έβαλε μια κάμερα ασφαλείας στην σοφίτα.

Μια μέρα αργότερα, είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα και παρακολούθησε με τρόμο τον μοναχικό άντρα που ανακαίνιζε το διπλανό σπίτι να μπαίνει στο δωμάτιο ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο του. Ήταν τρομακτικό! Ποιος ξέρει τι σκάρωνε. Ίσως έψαχνε ένα μέρος για να κοιμηθεί, ή σχεδίαζε κάτι πιο τρομακτικό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο λεπτομέρειες:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.