«Πράσινο φως» εξόδου από τη φυλακή: Πρώτη πενθήμερη άδεια για τον Ηλία Κασιδιάρη – Ο μοναδικός όρος που του επιβλήθηκε

October 21, 2023


Tην πρώτη του πενθήμερη άδεια από τις φυλακές έλαβε με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των φυλακών Δομοκού, όπου εκτίει την πρωτόδικη ποινή του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, o Hλίας Κασιδιάρης.Η απόφαση του αρμόδιου συμβουλίου της φυλακής συμπίπτει μάλιστα χρονικά, τρία χρόνια μετά, με την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, με βάση την οποία κρίθηκε ότι η Χρυσ…

...ή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.«Από τις αρχές του επόμενου έτους, θεμελιώνει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση με όρους», ανέφερε στο αίτημά του. Σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου, επιβλήθηκε στον κρατούμενο ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο αστυνομικό...

Tην πρώτη του πενθήμερη άδεια από τις φυλακές έλαβε με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των φυλακών Δομοκού, όπου εκτίει την πρωτόδικη ποινή του για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, o Hλίας Κασιδιάρης.

Η απόφαση του αρμόδιου συμβουλίου της φυλακής συμπίπτει μάλιστα χρονικά, τρία χρόνια μετά, με την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, με βάση την οποία κρίθηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

«Από τις αρχές του επόμενου έτους, θεμελιώνει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για αποφυλάκιση με όρους», ανέφερε στο αίτημά του. Σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου, επιβλήθηκε στον κρατούμενο ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα κάθε ημέρα από αυτές που θα βρεθεί εκτός φυλακής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.