«Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης δείχνει την πόρτα της εξόδου και στον Νίκο Φίλη, στήριξη Τσακαλώτου στον Τζουμάκα – «Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου…»

October 21, 2023


Την πόρτα της εξόδου δείχνει και στο Νίκο Φίλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά τη δήλωση του πρώτου για τον Στέφανο Τζουμάκα.«Μάλλον ο Νίκος Φίλης δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα στον ΣΚΑΪ ότι «έχει εγκατασταθεί η «ολιγαρχία» και η «διαπλοκή» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στρεφόμενος ευθέως συνολικά εναντίον του κόμματος και των μελών του», σχολιάζουν πηγ…

...ές του ΣΥΡΙΖΑ.Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως η επίκληση αυτή του Νίκου Φίλη ότι η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα αφορούσε πολιτική ή και προσωπική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι προσχηματική. «Αν ο Νίκος Φίλης ή οποιοδήποτε στέλεχος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμερίζεται...

Την πόρτα της εξόδου δείχνει και στο Νίκο Φίλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά τη δήλωση του πρώτου για τον Στέφανο Τζουμάκα.

«Μάλλον ο Νίκος Φίλης δεν είδε, δεν άκουσε, δεν διάβασε την αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα στον ΣΚΑΪ ότι «έχει εγκατασταθεί η «ολιγαρχία» και η «διαπλοκή» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στρεφόμενος ευθέως συνολικά εναντίον του κόμματος και των μελών του», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως η επίκληση αυτή του Νίκου Φίλη ότι η δήλωση του Στέφανου Τζουμάκα αφορούσε πολιτική ή και προσωπική κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι προσχηματική. «Αν ο Νίκος Φίλης ή οποιοδήποτε στέλεχος ή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμερίζεται την συγκεκριμένη αναφορά του Στέφανου Τζουμάκα, τίθεται το ερώτημα, γιατί παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;», καταλήγουν πηγές της Κομουνδούρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.