«Ευθεία βολή» Σάκη Αρναούτογλου: «Θα ρίξει νερό 28η Οκτωβρίου – Αυτές είναι οι περιοχές…»

October 21, 2023


Με υψηλές θερμοκρασίες, αρκετή υγρασία και φθινοπωρινή λιακάδα ο καιρός των επόμενων ημερών σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.Ειδικότερα, από το πρωί του Σαββάτου 21/10, θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού αλλά και ομίχλες από τον Έβρο μέχρι και την Κεντρική Μακεδονία, στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Στερεάς.Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αραιές συννεφιές από τα δυτικά αρχικά και στην συνέχεια θα ε…

...πεκταθούν στα ανατολικά. Οι νοτιάδες θα πνέουν ισχυροί στα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν στα 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στους 29 βαθμούς στα κεντρικά, στους 19 με 24 στα βόρεια και στους 26 στα νότια.Δείτε επίσης: Τα Μερομήνια...

Με υψηλές θερμοκρασίες, αρκετή υγρασία και φθινοπωρινή λιακάδα ο καιρός των επόμενων ημερών σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, από το πρωί του Σαββάτου 21/10, θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού αλλά και ομίχλες από τον Έβρο μέχρι και την Κεντρική Μακεδονία, στο εσωτερικό της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε αραιές συννεφιές από τα δυτικά αρχικά και στην συνέχεια θα επεκταθούν στα ανατολικά. Οι νοτιάδες θα πνέουν ισχυροί στα 7-8 μποφόρ στο Ιόνιο και στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν στα 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι στους 29 βαθμούς στα κεντρικά, στους 19 με 24 στα βόρεια και στους 26 στα νότια.

Δείτε επίσης: Τα Μερομήνια μίλησαν: Φουλ χιόνι για περισσότερο από 1 μήνα! Το 2024 έρχεται «ντυμένο» στα λευκά!

Στην Αττική το πρωί θα έχουμε το πρωί ομίχλες και από το μεσημέρι αραιές συννεφιές. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.