«Ζωή, η μικρή με θέλει! Το πιο έντονο από την ημέρα του γάμου ήταν ο Βλασσάρας, ο αείμνηστος» – Άγνωστες στιγμές από τη σύντομη σχέση του Γκλέτσου με την Λυκουρέζου

October 21, 2023


Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ”Πάμε Δανάη”, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (20/10) με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τον σύντομο γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός είχε σχέση με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη με εκείνον να φέρνει στο φως της δημοσιότητας τον τρόπο, που τη γνώρισε, πως την προσέγγισε ερωτiκά, αλλά και πως το μετέφερε σ…

...τη μαμά της.Δείτε επίσης: «Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά...» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρία Λυκουρέζου για τον κύκλο της μητέρας τηςΤο ζευγάρι προχώρησε σε έναν γάμο, που έμεινε στην ιστορία με τον Απόστολο Γκλέτσο να τονίζει τα καλύτερα σημεία μετά το μυστήριο με τον Βλάσση...

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ”Πάμε Δανάη”, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (20/10) με τον ηθοποιό να κάνει αποκαλύψεις για τον σύντομο γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός είχε σχέση με την κόρη της Ζωής Λάσκαρη με εκείνον να φέρνει στο φως της δημοσιότητας τον τρόπο, που τη γνώρισε, πως την προσέγγισε ερωτiκά, αλλά και πως το μετέφερε στη μαμά της.

Δείτε επίσης: «Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά…» – Η απίστευτη αποκάλυψη της Μαρία Λυκουρέζου για τον κύκλο της μητέρας της

Το ζευγάρι προχώρησε σε έναν γάμο, που έμεινε στην ιστορία με τον Απόστολο Γκλέτσο να τονίζει τα καλύτερα σημεία μετά το μυστήριο με τον Βλάσση Μπονάτσο να είναι μέσα στα highlights της βραδιάς.

Οι αποκαλύψεις του Απόστολου Γκλέτσου για τον γάμο με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

«Το πιο έντονο την ημέρα του γάμου ήταν ο Βλάσσης Μπονάτσος, έκλεψε την παράσταση. Τη νύχτα του γάμου περάσαμε πολύ ωραία. Το τέλος ήρθε επειδή ήταν παιδί και ήμουν άντρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ…γύριζα σπίτι και αντί να της έλεγα να βγούμε, εγώ την ρώταγα αν έχει μαγειρέψει», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.