Πέθανε από κορωνοϊό ο Αλέξανδρος Ρήγας

October 19, 2021


Θρήνος επικρατεί στα Καλάβρυτα, καθώς ένας 30χρονος πυροσβέστης που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, εν τέλει έχασε τη ζωή του από την εν λόγω ασθένεια, αφήνοντας πίσω δύο μικρά παιδιά.Ο 30χρο…

...νος Αλέξανδρος Ρήγας που «έσβησε» από κορωνοϊό ήταν αγαπητός σε όλα τα Καλάβρυτα, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών, ωστόσο δεν είχε κάνει το εμβόλιο, τη στιγμή που άλλος ένας κάτω των 30 είχε την ίδια κατάληξη.Πάλευε για δύο μήνες με τον ιόΣύμφωνα με το kalavrytanews.com, o...

Θρήνος επικρατεί στα Καλάβρυτα, καθώς ένας 30χρονος πυροσβέστης που δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, εν τέλει έχασε τη ζωή του από την εν λόγω ασθένεια, αφήνοντας πίσω δύο μικρά παιδιά.

Ο 30χρονος Αλέξανδρος Ρήγας που «έσβησε» από κορωνοϊό ήταν αγαπητός σε όλα τα Καλάβρυτα, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών, ωστόσο δεν είχε κάνει το εμβόλιο, τη στιγμή που άλλος ένας κάτω των 30 είχε την ίδια κατάληξη.

Πάλευε για δύο μήνες με τον ιό

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, o άτυχος πυροσβέστης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου του Ρίου Αχαΐας, χτυπημένος από τον Covid19.

Πέθανε από κορωνοϊό ο Αλέξανδρος Ρήγας

Πάλεψε σκληρά από τα μέσα Αυγούστου οπότε και νόσησε, αλλά, δυστυχώς, δεν άντεξε και το πρωί της Δευτέρας (18.10.2021) άφησε την τελευταία του πνοή.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας ούτε και είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Την Τρίτη (19.10.2021), συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του Αλέξανδρου θα πουν το τελευταίο αντίο στην Κέρτεζη Καλαβρύτων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.