«Χώρισες επειδή σε απάτησε»: «Πάγωσε» το πάνελ με την ερώτηση του Κώστα Τσούρου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

October 18, 2023


Ο Κώστας Τσουρός έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή του Mega “Ακόμη δεν είδες τίποτα”, προχθές, Κυριακή (15/10), μεσημέρι, για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με αφορμή τη συζήτηση για την απιστία. Το πάνελ «πάγωσε», με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως χώρισε επειδή την απάτησαν.Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είχε διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει απιστία από αυτές που είχαν οι συμπαρουσιάσ…

...τριές του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Νόνη Δούνια. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη συναισθηματική κακοποίηση που δέχτηκε.Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως στο παρελθόν την έχουν απατήσει, αλλά έχει συγχωρέσει και ξεκαθάρισε ότι για την ίδια η απιστία...

Ο Κώστας Τσουρός έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή του Mega “Ακόμη δεν είδες τίποτα”, προχθές, Κυριακή (15/10), μεσημέρι, για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με αφορμή τη συζήτηση για την απιστία. Το πάνελ «πάγωσε», με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως χώρισε επειδή την απάτησαν.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής είχε διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει απιστία από αυτές που είχαν οι συμπαρουσιάστριές του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Νόνη Δούνια. Με την ευκαιρία, δείτε τι δήλωσε της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τη συναισθηματική κακοποίηση που δέχτηκε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε πως στο παρελθόν την έχουν απατήσει, αλλά έχει συγχωρέσει και ξεκαθάρισε ότι για την ίδια η απιστία είναι ένας βασικός λόγος χωρισμού.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Τσουρός, που, όπως φαίνεται, γνωρίζει πολύ καλά τα προσωπικά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, λόγω της φιλίας τους, προσπάθησε να πάει την κουβέντα σε πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν της.

Ο διάλογος του Κώστα Τσουρού και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Β: Έχω συγχωρέσει την απιστία, εκ των υστέρων που το έμαθα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα το ξανακάνω. Για μένα είναι αιτία χωρισμού..

TΣ: Άρα χώρισες επειδή κάποιος σε απάτησε…

B: Έχει γίνει αυτό το πράγμα στη ζωή μου, ναι. Για μένα δεν ξέρεις;

ΤΣ: Ξέρω, γι΄ αυτό σε ρωτάω.

«Με την Ευρυδίκη είμαστε…» – Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον χωρισμό του από την Βαλαβάνη

Το πρωί της Πέμπτης 5/10 στο Πρωινό του ΑΝΤ1, έγινε μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, εξαιτίας της διαμάχης που άνοιξε με την Σίσσυ Χρηστίδου, με τον παρουσιαστή να αναφέρει το εξής:

«Αυτό που έχω και δεν καταλαβαίνω ποιος είναι… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.