Θα τον ήθελαν όλες: Το δώρο που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Δήμητρα Βαμβακούση μετά το θάνατο της μητέρας του

October 18, 2023


Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να έχει βυθιστεί στη θλίψη μετά το θάνατο της μητέρας του, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνά τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να της κάνει ένα δώρο. Μπορεί να μην είναι κάτι ακριβό, αλλά είναι ένας τρόπος να δείξει την αγάπη του, γεγονός που θα έκανε όλες τις γυναίκες να τον θέλουν.Οι αναρτήσεις τους είναι πιο σπάνιες, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivo…

...ο σπάνιες, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor και αθλήτρια, διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη.Το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου, η Δήμητρα Βαμβακούση επανήλθε στο Instagram της με ένα story. Στο συγκεκριμένο post, ανέβασε μία φωτογραφία από τα λουλούδια που της πήρε ο σύζυγός της.Πάνω στη φωτογραφία...

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να έχει βυθιστεί στη θλίψη μετά το θάνατο της μητέρας του, ωστόσο ποτέ δεν ξεχνά τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να της κάνει ένα δώρο. Μπορεί να μην είναι κάτι ακριβό, αλλά είναι ένας τρόπος να δείξει την αγάπη του, γεγονός που θα έκανε όλες τις γυναίκες να τον θέλουν.

Η νέα ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση

Οι αναρτήσεις τους είναι πιο σπάνιες, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor και αθλήτρια, διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη.

Το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου, η Δήμητρα Βαμβακούση επανήλθε στο Instagram της με ένα story. Στο συγκεκριμένο post, ανέβασε μία φωτογραφία από τα λουλούδια που της πήρε ο σύζυγός της.

Πάνω στη φωτογραφία με τα ροζ και πορτοκαλί τριαντάφυλλα, έγραψε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

«Επειδή οι άνδρες πρέπει να είναι τζέντλεμεν. Ευχαριστώ τον δικό μου άνδρα».

το δώρο που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Δήμητρα Βαμβακούση

Σπάραξε η Δήμητρα Βαμβακούση: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Με μία σπαρακτική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Δήμητρα Βαμβακούση την πεθερά της, η οποία έφυγε μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Στο κείμενο που δημοσίευσε αναφέρει όσα έλεγε η μητέρα του Ντάνου όταν οι μέρες ήταν δύσκολες και ο πόνος ήταν αφόρητος.

«Ντάνομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει.

Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της Δήμητρας Βαμβακούση, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με μία φωτογραφία όπου είναι όλοι μαζί σε γενέθλια.

Δείτε την ανάρτησή της

ανάρτηση Βαμβακούση για μητέρα Γιώργου Αγγελόπουλου

Συγκινεί η Δήμητρα Βαμβακούση: «Όταν είμαι μαζί σου…» – Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (photo)

Η Δήμητρα Βαμβακούση μία ημέρα μετά τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες με τον καλό της, όχι από την ημέρα του γάμου, αλλά από το πρόσφατο παρελθόν τους και του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση.

«Throw back από backstage…Όταν είμαι μαζί σου χάνω το χρόνο», σημείωσε. Ενώ, σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς ο νικητής του Survivor μια μέρα μετά τον γάμο του με την Δημητρα Βαμβακούση έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.