«Χείμαρρος» η κόρη του Γιώργου Νταλάρα: «Δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς…»

October 18, 2023


Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και ήταν χείμαρρος, αναφέροντας για τον καλλιτέχνη πως δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς.«Δε νομίζω ότι το όνομά μου αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο. Όλοι έχουμε ένα όνομα και οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό. Κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Κάποια στιγμή είχα σκεφ…

...τεί να υπογράφω τα έργα μου με άλλο όνομα. Θα ήταν μέγα λάθος και εν τέλει δεν έγινε ποτέ. Θα ήταν λάθος γιατί θα ήταν αποφυγή» ανέφερε αρχικά η Γεωργιάννα Νταλάρα για το πώς την επηρέασε το όνομα που κουβαλά από τον πατέρα της.Όσο για τη σχέση που έχει με τον Γιώργο Νταλάρα αλλά...

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα, Γεωργιάννα στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και ήταν χείμαρρος, αναφέροντας για τον καλλιτέχνη πως δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς.

«Δε νομίζω ότι το όνομά μου αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο. Όλοι έχουμε ένα όνομα και οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό. Κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να υπογράφω τα έργα μου με άλλο όνομα. Θα ήταν μέγα λάθος και εν τέλει δεν έγινε ποτέ. Θα ήταν λάθος γιατί θα ήταν αποφυγή» ανέφερε αρχικά η Γεωργιάννα Νταλάρα για το πώς την επηρέασε το όνομα που κουβαλά από τον πατέρα της.

Όσο για τη σχέση που έχει με τον Γιώργο Νταλάρα αλλά και το πως είναι εκείνος ως πατέρας, η Γεωργιάννα Νταλάρα είπε: «Νομίζω ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι γεννημένοι για να είναι γονείς. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα.

Ο κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από εκεί και πέρα, φέρεται δίκαια σε σχέση με την οικογένειά του και εκείνους που αγαπάει. Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου ως καλλιτέχνη. Μέχρι εκεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.