“Πόσο πήγε 55, 60 ετών;” – Άγριο κράξιμο στον Νίκο Μουτσινά (video)

October 18, 2022


Ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster), ο οποίος έχει το δικό του κανάλι στο Youtube φέτος συμμετέχει στο Asia Express μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.Ο Fipster μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» για τον Νίκο Μουτσινά, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εμπειρία στο «Asia Express». Με την ευκαιρία, δείτε το δημόσιο ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά. «Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθ…

...ήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα» και παραδέχθηκε «ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».Ο Φίλιππος Ιωάννου ο οποίος εργαζόταν στο «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε την ατάκα του Νίκου Μουτσινά να κάνει διάλειμμα από την τηλεόραση: «Μπράβο Νίκο...

Ο Φίλιππος Ιωάννου (Fipster), ο οποίος έχει το δικό του κανάλι στο Youtube φέτος συμμετέχει στο Asia Express μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Fipster μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» για τον Νίκο Μουτσινά, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εμπειρία στο «Asia Express». Με την ευκαιρία, δείτε το δημόσιο ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά.

«Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα» και παραδέχθηκε «ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».

Ο Φίλιππος Ιωάννου ο οποίος εργαζόταν στο «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε την ατάκα του Νίκου Μουτσινά να κάνει διάλειμμα από την τηλεόραση: «Μπράβο Νίκο μου, άντε σιγά σιγά να έρχεται το νέο αίμα στην τηλεόραση. Είναι πια ο Νίκος, πόσο; 55 ετών; Ο Νίκος όλη την ώρα πλάκα κάνει. Ας κάνει ό,τι θέλει ο καθένας».

Για το κανάλι που έχει στο You tube και τους καλεσμένους που έχει ανέφερε: «Δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση με καλεσμένο μου, απλά κάποιος μύριζε πολύ».

«Θα φύγω από εδώ και θα πάω…» – «Κόκκινος» συναγερμός στον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ιδιαίτερο χιούμορ και πάντοτε βρίσκει τρόπο να κάνει τη δική του επίδειξη, κάτι που πραγματοποίησε και πρόσφατα με την πρόταση έτερης παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού και η ομάδα του «Καλύτερα δε Γίνεται» συζήτησαν το τηλεοπτικό μέλλον του. Η απάντηση στην πρόταση της παρουσιάστριας, δηλαδή το να δούμε τον Νίκο Μουτσινά στη θέση των «Αμφιβολιών» του ALPHA, δεν άργησε να φανεί, αν και η Γερμανού είχε ήδη δεχθεί ένα… άκυρο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είδε το απόσπασμα, και είπε: «Αρχικά, είναι αλήθεια ότι λήγει το συμβόλαιό μου. Χειροκρότημα που τα καταφέραμε, σε μας και στο κανάλι. Θα δούμε ρε παιδιά! Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους. Ευχαριστώ πολύ Ναταλία! Μήπως να έρθω στην εκπομπή σου; Δύο ημέρες την εβδομάδα! Να δω από κοντά τον Μπισμπίκη, τον Παπαδόπουλο, τον Μπέζο!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.