Μια κούκλα η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου – Έγινε… ολόκληρη γυναίκα

October 18, 2021


Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η αλήθεια είναι, ότι η κόρη τους έχει γίνει… ολόκληρη γυναίκ…

...α.Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία μαμά που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και έτσι το βράδυ του Σαββάτου, ετοιμάστηκε μαζί με την κόρη της για ένα Haloween πάρτι.Η Λυδία Ευαγγελάτου έλαμψε με το μίνι φόρεμά της και έτσι η αγαπημένη της μητέρα μοιράστηκε μία φωτογραφία της με...

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η αλήθεια είναι, ότι η κόρη τους έχει γίνει… ολόκληρη γυναίκα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μία μαμά που έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και έτσι το βράδυ του Σαββάτου, ετοιμάστηκε μαζί με την κόρη της για ένα Haloween πάρτι.

Η Λυδία Ευαγγελάτου έλαμψε με το μίνι φόρεμά της και έτσι η αγαπημένη της μητέρα μοιράστηκε μία φωτογραφία της με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Toν τελευταίο καιρό μάλιστα… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.