Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: «Το παιδί έκλαιγε συνεχώς, φοβόταν και έβριζε χωρίς λόγο» λέει η μητέρα

October 17, 2021


Συγκλονισμένη είναι η Ρόδος με την υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης με τη μικρή να έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και να αναμένεται να εξεταστεί ξανά από ειδικούς γιατρούς και παι…

...δοψυχολόγους.Τονίζεται ότι ο παππούς του παιδιού έδωσε ανωμοτί κατάθεση στην αστυνομία Ρόδου, όπου αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την κακοποίηση της 8χρονης. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική «έδειξε» ως βασικό ύποπτο τον τωρινό σύντροφο της κόρης του και μητέρας του κοριτσιού.Σε δηλώσεις...

Συγκλονισμένη είναι η Ρόδος με την υπόθεση κακοποίησης της 8χρονης με τη μικρή να έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και να αναμένεται να εξεταστεί ξανά από ειδικούς γιατρούς και παιδοψυχολόγους.

Τονίζεται ότι ο παππούς του παιδιού έδωσε ανωμοτί κατάθεση στην αστυνομία Ρόδου, όπου αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την κακοποίηση της 8χρονης. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική «έδειξε» ως βασικό ύποπτο τον τωρινό σύντροφο της κόρης του και μητέρας του κοριτσιού.

Σε δηλώσεις της η μητέρα στην κάμερα του STAR δήλωσε ότι «θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θέλω να βρεθεί ο υπαίτιος που έκανε κάτι στα παιδιά μου». Όπως είπε το τελευταίο διάστημα είχε διαπιστώσει αλλαγές στην συμπεριφορά του παιδιού, καθώς «το παιδί ήταν συνέχεια κλαμένο, φοβόταν και έβριζε χωρίς λόγο».

Όπως είπε στην αστυνομία είχε δει κάποια σημάδια στο παιδί: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και εάν έχει γίνει κακό στο παιδί μου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, εάν ήξερα θα σας το έλεγα. Πριν από λίγες ημέρες το παιδί μου παραπονέθηκε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις».

Ο παππούς δήλωσε πως «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Τι να κάνει αυτό το παιδί στην κοινωνία τώρα… Θα θυμάται την κακομεταχείριση αυτή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.