«Καμπανάκι» του Σάκη Αρναούτογλου: Νέα επίθεση του καιρού στις επόμενες μέρες

October 17, 2021


«Καμπανάκι» χτύπησε για ακόμη μια φορά ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό, τονίζοντας ότι στις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα διαταραχή.Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο μια αρκετά …

...«δραστήρια» ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας, γύρω στις 23 με 24 Οκτωβρίου. Όπως λέει, θα ξεκινήσει από τα δυτικά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα ως προς τον όγκο των βροχών, με τα Μερομήνια παράλληλα να «μιλούν».Η προειδοποίηση του Αρναούτογλου«Αρκετά......

«Καμπανάκι» χτύπησε για ακόμη μια φορά ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό, τονίζοντας ότι στις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα διαταραχή.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο μια αρκετά «δραστήρια» ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας, γύρω στις 23 με 24 Οκτωβρίου. Όπως λέει, θα ξεκινήσει από τα δυτικά, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα ως προς τον όγκο των βροχών, με τα Μερομήνια παράλληλα να «μιλούν».

Η προειδοποίηση του Αρναούτογλου

«Αρκετά… “δραστήρια” δείχνει η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή προς τα τέλη της εβδομάδας (23-24) Oκτωβρίου!!!Φίλες και φίλοι, και τα πρωινά σημερινά στοιχεία επιμένουν για νέα αλλαγή του καιρού προς τα τέλη της εβδομάδας αρχικά κυρίως στη δυτική Ελλάδα! Η τροχιά του βαρομετρικού χαμηλού όμως καθώς και το βάθος του, που δεν μπορούμε από τώρα να τα γνωρίζουμε με ακρίβεια, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην κατανομή αλλά και την ένταση των βροχών και των καταιγίδων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου!», γράφει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.