Πανηγυρισμοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια

October 16, 2023


Πανηγυρισμοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας έξω από το εκλογικό κέντρο του νέου Δήμαρχου της Αθήνας, Χάρη Δούκα.Οι υποστηρικτές του νέου Δημάρχου της Αθήνας λίγο μετά το κλείσιμο των κάλπεων, άκουγαν με προσοχή τα αποτελέσματα και μόλις η νίκη του Χάρη Δούκα «κλείδωσε», δεκάδες ψηφοφόροι και μέλη του επιτελείου του που βρισκόταν στο εκλογικό περίπτερο άρχισαν τους πανηγυρισμούς, τους ε…

...ναγκαλισμούς και τα συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.Στην Πανεπιστημίου βγήκαν και οι σημαίες του ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια. var cpgClientWidth = document.documentElement.clientWidth; if (cpgClientWidth >= 986) { /* D_Article_Bottom */ document.write(''); } else if (cpgClientWidth < 986 && cpgClientWidth > 745) { /* T_Article_Bottom */ document.write(''); } else { /* M_Article_Bottom...

Πανηγυρισμοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας έξω από το εκλογικό κέντρο του νέου Δήμαρχου της Αθήνας, Χάρη Δούκα.

Οι υποστηρικτές του νέου Δημάρχου της Αθήνας λίγο μετά το κλείσιμο των κάλπεων, άκουγαν με προσοχή τα αποτελέσματα και μόλις η νίκη του Χάρη Δούκα «κλείδωσε», δεκάδες ψηφοφόροι και μέλη του επιτελείου του που βρισκόταν στο εκλογικό περίπτερο άρχισαν τους πανηγυρισμούς, τους εναγκαλισμούς και τα συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.

Στην Πανεπιστημίου βγήκαν και οι σημαίες του ΠΑΣΟΚ μετά από πολλά χρόνια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.