Τεράστια αλλαγή: Έτσι ήταν η Εβελίνα Παπούλια πριν από τον Σεργιανόπουλο και τις πλαστικές

October 16, 2021


Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια αγαπημένη διαχρονικά ηθοποιός, τόσο για την υποκριτική της ικανότητα όσο και την ομορφιά της, με την ίδια να βλέπει τον χρόνο να της φέρεται πολύ καλά αν κι έχει κάνει επί…

...σης τις αισθητικές επεμβάσεις της.Η ίδια δεν κρύβει, ότι κάνει τις επεμβάσεις της όπου χρειάζεται, προκειμένου να διατηρείται, έχοντας φτάσει σήμερα στα 50 της χρόνια. Η αλλαγή, πάντως, είναι εμφανής σε σύγκριση με την εποχή πριν από τη μεγάλη επιτυχία των «Δυο Ξένων» με τον...

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια αγαπημένη διαχρονικά ηθοποιός, τόσο για την υποκριτική της ικανότητα όσο και την ομορφιά της, με την ίδια να βλέπει τον χρόνο να της φέρεται πολύ καλά αν κι έχει κάνει επίσης τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Η ίδια δεν κρύβει, ότι κάνει τις επεμβάσεις της όπου χρειάζεται, προκειμένου να διατηρείται, έχοντας φτάσει σήμερα στα 50 της χρόνια. Η αλλαγή, πάντως, είναι εμφανής σε σύγκριση με την εποχή πριν από τη μεγάλη επιτυχία των «Δυο Ξένων» με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Εβελίνα Παπούλια νέα

Τα μπότοξ, οι «Δυο Ξένοι» και η σχέση με τον Σεργιανόπουλο

Η ίδια δήλωσε στο «Ενώπιος Ενωπίω» πως «αγαπώ τα μπότοξ. Τα λατρεύω. Φαίνεσαι ξεκούραστος. Αλλά οποιαδήποτε άλλη αισθητική παρέμβαση όχι. Το φοβάμαι».

«Το πρώτο μπαμ ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δεν προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό».

Εβελίνα Παπούλια Δύο Ξένοι

«Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου…. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάει και ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα μέσα. Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.