Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Ο έρωτας, η διαφορά ηλικίας και η μεγάλη διαφορά ύψους που έχουν μεταξύ τους

October 16, 2021


Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Ο έρωτας, η διαφορά ηλικίας και η μεγάλη διαφορά ύψους που έχουν μεταξύ τους

...�μπίζ, από πλευράς εμφάνισης. Το ζευγάρι που είναι πλέον αχώριστο και δεν σταματάει να εκφράζει τον έρωτά του, έχει διαφορά τόσο στην ηλικία, όσο και στο ύψος, τις οποίες δεν έχει καταλάβει κανείς. Οι διαφορές ηλικίας και ύψους...


Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ, από πλευράς εμφάνισης.


Το ζευγάρι που είναι πλέον αχώριστο και δεν σταματάει να εκφράζει τον έρωτά του, έχει διαφορά τόσο στην ηλικία, όσο και στο ύψος, τις οποίες δεν έχει καταλάβει κανείς.



Οι διαφορές ηλικίας και ύψους που έχουν Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη

Το ζευγάρι είναι από τα πιο ταιριαστά και εντυπωσιακά ζευγάρια και ξέρουν πως να τραβούν, με κάθε τους κίνηση, την προσοχή των media και του κοινού.

Οι δυο τους έχουν διαφορά 6 χρόνια, αφού η ξανθιά καλλονή είναι 28 ετών και ο παρουσιαστή 34, ενώ η influencer έχει ύψος 1,74 και το μοντέλο 1,89.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.