Άσπα Τσίνα για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ολοκλήρωσα τον σκοπό μου στη ζωή»

October 16, 2021


Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε η Άσπα Τσίνα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».Η Άσπα αποκαλυπτική, δεν δίστασε να μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της που δεν εν…

...έκριναν την επαγγελματική της πορεία, αλλά και τον σύντροφο με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί και ισχυρίστηκε ότι είχε παντρευτεί για να το προστατεύσει από τα κοινωνικά σχόλια.Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πληγώθηκε πάρα πολύ που δεν έμαθε από εκείνον τον ίδιο ότι διατηρεί...

Μια χειμαρρώδη συνέντευξη παραχώρησε η Άσπα Τσίνα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της «Μεσάνυχτα».

Η Άσπα αποκαλυπτική, δεν δίστασε να μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της που δεν ενέκριναν την επαγγελματική της πορεία, αλλά και τον σύντροφο με τον οποίο απέκτησε ένα παιδί και ισχυρίστηκε ότι είχε παντρευτεί για να το προστατεύσει από τα κοινωνικά σχόλια.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πληγώθηκε πάρα πολύ που δεν έμαθε από εκείνον τον ίδιο ότι διατηρεί άλλον δεσμό ενώ παραδέχτηκε ότι αυτό το γεγονός την ισοπέδωσε.

Η δημόσια εξομολόγηση για τον σπάνιο καρκίνο

Η Άσπα εκμυστηρεύτηκε ότι πρώτη φορά μιλάει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της, το οποίο έμαθε με εντελώς τυχαίο τρόπο όταν ξαφνικά έπαθε λουμπάκο και αισθάνθηκε ένα φρικτό πόνο στην μέση, ο οποίος σταδιακά χειροτέρευε και την καθήλωσε στο κρεβάτι.

Η αποκάλυψη από τους γιατρούς ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου που «τρώει« τα οστά, ήρθε αμέσως μετά αφού είδε το όνειρο της να πραγματοποιείται όταν ο Φοίβος αποφάσισε να της γράψει ένα τραγούδι.

Η Άσπα χειρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία το γεγονός, ενημέρωσε την δισκογραφική της εταιρία η οποία επίσπευσε τις διαδικασίες για να καταφέρει να γυρίσει το βιντεοκλίπ και να κάνει την φωτογράφηση, πριν ξεκινήσει την χημειοθεραπεία. Βρισκόμενη ήδη στο δεύτερο στάδιο του καρκίνου του αίματος, η Άσπα αισθανόταν αδυναμία να κάνει την παραμικρή κίνηση όμως με μεγάλη θέληση και δύναμη ψυχής, ήταν αποφασισμένη να εκπληρώσει την μεγάλη της επιθυμία.

Mε απόλυτη συνείδηση, η Άσπα παραδέχεται ότι δεν φοβάται καθόλου τον θάνατο και ότι την παρηγορεί που ολοκλήρωσε τον σκοπό της στην ζωή κι αυτός ήταν η γέννηση του γιου της και το μεγάλο της όνειρο, το τραγούδι.

 

Πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.