Η Κάτια Ταραμπάνκο έγινε ξανθιά

October 15, 2021


Λίγο πριν την πρεμιέρα του “Glam Wars” η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε στα παρασκήνια και εκεί εντόπισε κριτές και παρουσιάστρια. Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε μια μεγάλη …

...αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού έγινε ξανθιά.«Glam Wars στο OPEN, η πρώτη μου παρουσίαση. Είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι συγκινημένη, δεν πρέπει να κλάψω γιατί έχουμε τα πρώτα μας γυρίσματα. Είναι μια ευκαιρία που την ήθελα πάρα πολύ. Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν...

Λίγο πριν την πρεμιέρα του “Glam Wars” η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε στα παρασκήνια και εκεί εντόπισε κριτές και παρουσιάστρια. Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού έγινε ξανθιά.

«Glam Wars στο OPEN, η πρώτη μου παρουσίαση. Είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι συγκινημένη, δεν πρέπει να κλάψω γιατί έχουμε τα πρώτα μας γυρίσματα. Είναι μια ευκαιρία που την ήθελα πάρα πολύ. Θέλω να αποδείξω σε αυτούς που με εμπιστεύτηκαν ότι μπορώ να κάνω και παρουσίαση. Έχουμε σοβαρή ομάδα, με την κριτική επιτροπή έχουμε πολύ καλή αρμονία και αυτό είναι σημαντικό. Οι πρώτοι παίκτες είναι πολύ δυναμικοί χαρακτήρες», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε την Κάτια Ταραμπάνκο με το νέο της hairlook:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.