15χρονο Γιάννη: Βοηθάμε όλοι – Κοιμήθηκε το βράδυ της γιορτής του και ξύπνησε με ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια

October 15, 2021


Ένα παλικαράκι μόλις 15 χρονών, ο Γιάννης, δίνει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και μας χρειάζεται στο πλευρό του για να μπορέσει να τραγουδήσει ξανά!Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικο…

...γένειάς του: “Ο Γιάννης το βράδυ της γιορτής του κοιμήθηκε αλλά ξύπνησε ξαφνικά φωνάζοντας μαμά.ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ, είπαν. ΙΣΧΑΙΜΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ, είπαν.Το 15χρονο αγόρι από το νησί μας αυτή την στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αλλά ο...

Ένα παλικαράκι μόλις 15 χρονών, ο Γιάννης, δίνει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και μας χρειάζεται στο πλευρό του για να μπορέσει να τραγουδήσει ξανά!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς του: “Ο Γιάννης το βράδυ της γιορτής του κοιμήθηκε αλλά ξύπνησε ξαφνικά φωνάζοντας μαμά.

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ, είπαν.
ΙΣΧΑΙΜΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ, είπαν.

Το 15χρονο αγόρι από το νησί μας αυτή την στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο και βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης αλλά ο αγώνας θα είναι μεγάλος και οι ανάγκες πολλές και δυσβάσταχτες για την οικογένεια του.

Ο Γιάννης σταμάτησε να τραγουδά, οι βλάβες που προκλήθηκαν είναι μεγάλες αλλά μεγάλη είναι και η θέληση του για ζωή.

Έχει ανοιχτεί ο νόμιμος και απαραίτητος ερανικός λογαριασμός για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Ελάτε να του αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί το όνειρο του και να γίνει ένας σπουδαίος τραγουδιστής.”

Το παλικάρι αγαπούσε το τραγούδι και δεν δίσταζε και δημοσιεύει βιντεάκια με τον ίδιον να τραγουδά και να παίζει κιθάρα:

Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει καλά το παιδί!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συγγενή του κ. Γιάννη Αντωνόπουλο: 6982440063.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.