Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο για Λιγνάδη: «Υπήρχε έντονο φλερτ. Με προσκάλεσε στο δωμάτιό του. Πήγα αλλά…»

October 14, 2021


Για την εμπειρία που είχε πριν από εννέα χρόνια από τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στον Alpha Κύπρου ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρικο.Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στη χωρά μας μέσα από τ…

...�η συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις», αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης και ηθοποιός τον φλέρταρε και τον κάλεσε στο δωμάτιό του, όταν εκείνος ήταν 23 μόλις ετών.«Ήταν ο σκηνοθέτης μου το 2012. Ήμουν 23 χρονών. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση...

Για την εμπειρία που είχε πριν από εννέα χρόνια από τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στον Alpha Κύπρου ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρικο.

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός στη χωρά μας μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις», αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης και ηθοποιός τον φλέρταρε και τον κάλεσε στο δωμάτιό του, όταν εκείνος ήταν 23 μόλις ετών.

«Ήταν ο σκηνοθέτης μου το 2012. Ήμουν 23 χρονών. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση του φλερτ, το ότι ήθελε να γίνει κάτι. Μετά από μια πρόβα με προσκάλεσε στο δωμάτιο. Πήγα, αλλά στο τέλος έφυγα. Ήταν εντάξει. Δε με ακούμπησε, ήταν απλά στα λόγια, το φλερτ. Ένιωσα λίγο άβολα γι΄αυτό και έφυγα. Έβρισκα ότι δεν έχω κάτι να κάνω στο δωμάτιο, οπότε με κάποιον τρόπο αποχώρησα. Δε θυμάμαι τώρα πως και τι είπα», είπε ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρικο.


Δες παρακάτω όλα όσα είπε ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο.

πηγη: fthis.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.