Ετεοκλής Παύλου: Η ανατριχιαστική φωτογραφία στην εντατική 10 χρόνια μετά το ατύχημα που του “κόστισε” το πόδι του

October 13, 2023


Σαν σήμερα, Παρασκευή 13/10, πριν από 10 χρόνια, ο Ετεοκλής Παύλου ξύπνησε στην εντατική μονάδα νοσοκομείου χωρίς το ένα του πόδι, γεγονός που άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, ένα βράδυ που εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο, οπαδοί ομάδας αποφάσισαν να διασκεδάσουν εκεί, γιορτάζοντας τη νίκη τους.Όταν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας όμ…

...ως έκαναν την εμφάνισή τους, ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς, με τους άνδρες να πιάνονται στα χέρια. Εκείνος, λοιπόν, μπήκε στη μέση προσπαθώντας να επαναφέρει την τάξη και να ηρεμήσει τα πνεύματα, με αποτέλεσμα να δεχθεί μία σφαίρα στο πόδι του.Η φωτογραφία του Ετεοκλή Παύλου...

Σαν σήμερα, Παρασκευή 13/10, πριν από 10 χρόνια, ο Ετεοκλής Παύλου ξύπνησε στην εντατική μονάδα νοσοκομείου χωρίς το ένα του πόδι, γεγονός που άλλαξε τη ζωή του για πάντα. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, ένα βράδυ που εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο, οπαδοί ομάδας αποφάσισαν να διασκεδάσουν εκεί, γιορτάζοντας τη νίκη τους.

Όταν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας όμως έκαναν την εμφάνισή τους, ξεκίνησε ένας έντονος καβγάς, με τους άνδρες να πιάνονται στα χέρια. Εκείνος, λοιπόν, μπήκε στη μέση προσπαθώντας να επαναφέρει την τάξη και να ηρεμήσει τα πνεύματα, με αποτέλεσμα να δεχθεί μία σφαίρα στο πόδι του.

Η φωτογραφία του Ετεοκλή Παύλου στην εντατική 10 χρόνια μετά το ατύχημα που του κόστισε το πόδι του

Μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, λοιπόν, δημοσίευσε ένας φίλος του στο Instagram, την οποία ανήρτησε και ο ίδιος στο προφίλ του, θυμίζοντάς του τον αγώνα που έδωσε βγαίνοντας νικητής, παραδίδοντας ένα πολύ σκληρό μάθημα ζωής (δείτε εδώ άλλη μία ανάρτησή του στο νοσοκομείο, χωρίς το πόδι του, πρόσφατα).

Ετεοκλής Παύλου ατύχημα
Instagram / Ετεοκλής Παύλου

Η στιγμή που έδειξε το πόδι του για πρώτη φορά στην κόρη του

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Ετεοκλής Παύλου πριν από λίγο καιρό. Μοιράστηκε την στιγμή όπου έδειξε για πρώτη φορά το πόδι του χωρίς το πρόσθετο μέλος στην κορούλα του. Η στιγμή προκαλεί ρίγη συγκίνησης με την αντίδραση της.

Η κόρη του που έχει αποκτήσει με την Ελένη Χατζίδου, προσπάθησε να τον γιατρέψει, ενώ έκανε πολλές ερωτήσεις σχετικά. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να της δείξει πως δεν είναι κάτι κρυφό ή κάτι που κρατάει μυστικό.

«Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει.

Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.

Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω.
Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά-αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία-και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της….», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του.

Δείτε επίσης: Με νέο αδιάβροχο πόδι – Η συγκλονιστική φωτογραφία από την αλλαγή του πρόσθετου μέλους τους

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.