Ξέσπασε ο Θοδωρής Ρακιτζής: «Μου στοιχίζει πάρα πολύ…» – Το μεγάλο παράπονο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η αποκαλυπτική εξομολόγηση για τη σχέση τους (Video)

October 12, 2023


Ο Θοδωρής Ρακιτζής παραχώρησε συνέντευξη και μάλιστα, σαν ηφαίστειο που έβραζε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε δημόσια το παράπονο που αισθάνεται για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Επίσης, ορυμαγδός κατά του Αχιλλέα Μπέου ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφρομή τις “εμετικές” του δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη.Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρακιτζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «θέλω να πω το πα…

...ράπονο μου στον Ανδρέα (σ.σ. Μικρούτσικο). Δεν μου μιλάει το τελευταίο διάστημα. Ανδρέα μου αυτό, ξέρεις, με πονάει πάρα πολύ.Γιατί με τον Ανδρέα έχω μια σχέση από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο άνθρωπος που, όταν ξεκίνησα την μουσική μου εκπομπή, με...

Ο Θοδωρής Ρακιτζής παραχώρησε συνέντευξη και μάλιστα, σαν ηφαίστειο που έβραζε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε δημόσια το παράπονο που αισθάνεται για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Επίσης, ορυμαγδός κατά του Αχιλλέα Μπέου ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος με αφρομή τις “εμετικές” του δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρακιτζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «θέλω να πω το παράπονο μου στον Ανδρέα (σ.σ. Μικρούτσικο). Δεν μου μιλάει το τελευταίο διάστημα. Ανδρέα μου αυτό, ξέρεις, με πονάει πάρα πολύ.

Γιατί με τον Ανδρέα έχω μια σχέση από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο άνθρωπος που, όταν ξεκίνησα την μουσική μου εκπομπή, με τίμησαν και ήρθε και ήταν ο άνθρωπος που μου έδειξε τα λάθη μου».

«Μου στοιχίζει πάρα πολύ…»

«Με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και όποτε συναντηθήκαμε πάντα με συμβούλευε. Ο Ανδρέας έχει το καλό να σου ανοίγει το μυαλό, δηλαδή το μυαλό σου σίγουρα θα ανοίξει περισσότερο όταν ανοίξεις ένα θέμα μαζί του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι για μένα ένας σημαντικός άνθρωπος στην τηλεόραση και το ότι δεν μου μιλάς, Ανδρέα, αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ. Να το ξέρεις» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θοδωρής Ρακιτζής στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.