Εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Καρρά – Αγανακτισμένη η σύζυγός του με τα δημοσιεύματα

October 12, 2023


Εξελίξεις κυκλοφόρησαν σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά. Ο σπουδαίος τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια δίνει “μάχη” με μια δύσκολη ασθένεια, γεγονός που δεν έχει κρύψει από κανέναν. Μάλιστα, από την ημέρα που έγινε γνωστό, όλος ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται σύντομα να γίνει καλά και να επιστρέψει στο τραγούδι.Σήμερα Πέμπτη 12/10 κυκλοφόρησε δημοσίευμα από τη…

...ν Espresso που αναφέρει πως μπήκε ξανά στο νοσοκομείο και το Πρωινό του ΑΝΤ1 ασχολήθηκε με το θέμα. Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκα ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και αναφέρουν πως "μετράει μέρες" ή πως είναι νεκρός (δείτε την ανάρτηση που έλεγε πως έχει πεθάνει).«Γνωρίζουμε...

Εξελίξεις κυκλοφόρησαν σχετικά με την περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά. Ο σπουδαίος τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια δίνει “μάχη” με μια δύσκολη ασθένεια, γεγονός που δεν έχει κρύψει από κανέναν. Μάλιστα, από την ημέρα που έγινε γνωστό, όλος ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται σύντομα να γίνει καλά και να επιστρέψει στο τραγούδι.

Σήμερα Πέμπτη 12/10 κυκλοφόρησε δημοσίευμα από την Espresso που αναφέρει πως μπήκε ξανά στο νοσοκομείο και το Πρωινό του ΑΝΤ1 ασχολήθηκε με το θέμα.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκα ξέσπασε για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και αναφέρουν πως “μετράει μέρες” ή πως είναι νεκρός (δείτε την ανάρτηση που έλεγε πως έχει πεθάνει).

«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του και ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ πολύ καιρό ακόμη ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει, θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις αριστερά και δεξιά σε όλους όσοι λένε ότι είναι άρρωστος. Έντιμα έχει πει ο άνθρωπος, πείτε το, περνάει μια περιπέτεια.

Από εκεί και πέρα θεωρώ όχι απαράδεκτο, χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα….θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα γαμώτο. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ. Δεν μιλάω για τον Βασίλη αλλά γενικά για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά δεν πρέπει να υπάρχουν ανακοινώσεις, να πέσουν κεφάλια; Αν τα sites είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ενοχλημένη η οικογένεια του Βασίλη Καρρά με τα όσα γράφονται

Σύμφωνα με πληροφορίες του Θάνου Βάγιου ο Βασίλης Καρράς νοσηλευόταν εδώ και 3-4 ημέρες στο νοσοκομείο, ωστόσο σήμερα παίρνει εξιτήριο με τους γιατρούς να αναφέρουν πως είναι καλύτερα. Βέβαια, ο αγώνας του συνεχίζεται!

Από την άλλη, η οικογένεια του δηλώνει εκνευρισμένη και πολύ απογοητευμένη καθώς την ώρα που ο τραγουδιστής “παλεύει” για την υγεία του, βγήκε δημοσίευμα “Ο Βασίλης Καρράς στα χέρια του Θεού”. Επίσης, η σύζυγός του είναι αγανακτισμένη με όσους έχουν βγει δημόσια και έχουν μιλήσει, ενώ δεν έχουν καλέσει ούτε μια φορά την οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.